Beyonce v modni reklami leta pokazala svoje tri otroke

Magazin 01. Dec 202117:30
Beyonce
Profimedia

Beyonce in njen mož Jay-Z svoje tri otroke nerada kažeta javnosti, a tokrat sta za namene reklamnega spota, ki ga je pevka posnela za svojo znamko športnih oblačil Ivy Park, naredila izjemo.

Ena najuspešnejših pevk vseh časov se zadnjih nekaj let ne ukvarja zgolj z nizanjem glasbenih uspešnic, ampak se je posvetila tudi modi, ki je od nekdaj njena velika strast. Pri predstavitvi svoje nove kolekcije Ivy Park Rodeo, ki jo je ustvarila v sodelovanju z znamko adidas, pa so svoje zvezdniške gene imeli priložnost potrditi tudi njeni trije otroci Blue Ivy, po kateri je kolekcija dobila ime, ter dvojčka Rumi in Sir. S kolekcijo se je pevka poklonila svojemu otroštvu, ki ga je preživela v Teksasu, vanjo pa je vključila tudi nekaj ameriške zgodovine.

Beyonce in mož Jay-Z sta sicer znana po tem, da svojih otrok ne kažeta v javnosti, zanje si namreč želita predvsem veliko zasebnosti in karseda normalno otroštvo, a včasih očitno naredita tudi izjemno, če je v igri družinski posel. Njuna najstarejša hči Blue Ivy se je tako že večkrat pojavila v njunih glasbenih delih, zraven jo vzameta tudi na prestižne podelitve glasbenih nagrad, dvojčka Rumi in Sir pa javnim očem do zdaj nista bila toliko dostopna. Iskreno lahko rečemo, da so res lepa družinica in brez dvoma je pred njunim naraščajem še zelo lepa prihodnost.

Poglejte reklamo, v kateri je pevka Beyonce nastopila skupaj s svojimi tremi otroki: