Bivša soseda Justina Bieberja: Na smrt se me je bal

Magazin 23. Nov 202215:45
Justin Bieber
Profimedia

Justin Bieber po vsej verjetnosti na svojem seznamu prazničnih voščil ne ohranja nekdanje sosede.

Televizijska sodnica Judy Sheindlin, ki je nekoč živela poleg pevca, trdi, da se je je bal, potem ko je javno spregovorila o njegovih najstniških letih. 80-letna sodnica je pojasnila, kako je vedela, da se je res boji. “Na smrt se me je bal,” je povedala za Access Hollywood, “bilo je obdobje, preden je odrasel – ko je bil neumen in je počel neumnosti.” V smehu je dodala, da je zvezdnik ljudi pri vhodnih vratih plačeval, da so poročali, kdaj je tam, kdaj prihaja in odhaja, da se mu slučajno ne bi bilo treba ”zaleteti vanjo”.

Sodnica Judy je javno spregovorila o Justinu Bieberju, potem ko je bil leta 2014 aretiran zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Takrat je za CBS Los Angeles povedala, da morda svoj zvezdniški status jemlje za nekaj samoumevnega. “Biti slaven je darilo,” je povedala za postajo. “Lahko se do tega vedete spoštljivo ali pa se delate norca iz sebe. In zelo dobro mu gre, ko se dela norca iz sebe. Mislim, da je to žalostno. Ljudje se bodo čez čas spomnili le mladega fanta, ki je imel priložnost imeti vse in ki je to zapravil, ker se je obnašal kot norec.”

Judy Sheindlin
Profimedia

Od aretacije je zdaj minilo že nekaj let, zvezdnik se je ustalil z ženo Hailey Baldwin Bieber in naj ne bi več delal (prevelikih) neumnosti.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.