Bivši fant Drew Barrymore do ušes zaljubljen in zaročen

Magazin 29. Mar 202310:45
Justin Long, Kate Bosworth
Profimedia

44-letni igralec Justin Long in njegova štiri leta mlajša stanovska kolegica Kate Bosworth sta zaročena, so za People potrdili dobro obveščeni viri blizu para.

Novica o njuni zaroki je v javnost prišla približno leto po tem, ko so se začele pojavljati govorice, da sta skupaj.

Kate je v devetih nebesih. Svoj zaročni prstan ponosno razkazuje prijateljem. O podrobnostih se ni razgovorila, se pa vidi, da prav žari,” je poročal vir iz njenega kroga bližnjih.

“Vsi smo presrečni zanjo. Justin je krasen fant. Obožuje jo. Preprosto čudovito je, ko ju gledamo skupaj.”

Pred dnevi so pri omenjenem ameriškem tabloidu izvedeli, da Kate komaj čaka, da jo Justin popelje pred matičarja, saj iz nje izvablja tisto najboljše.

Igralca sta se zbližala leta 2021, ko sta v Arkansasu skupaj snemala (zelo slabo ocenjeno) komično grozljivko Hiša teme, marca lani pa so ju prvič opazili skupaj v Los Angelesu.

Kate Bosworth, Justin Long
Profimedia

Nedolgo zatem so ju paparaci ujeli med sprehodi v New Yorku pa tudi ob izmenjevanju nežnosti na Havajih.

Long je maja med gostovanjem v nekem podkastu priznal, da še nikoli ni doživel česa podobnega.

Kate je na Instagramu svojemu dragemu za rojstni dan posvetila prikupno objavo, ki je vključevala več njunih skupnih fotografij.

“Hvala, da v moje srce vnašaš mir vse od dne, ko sva se spoznala,” je zapisala.

Januarja pa je Long na njen rojstni dan o svoji izbranki zapisal, da je najboljši del njegovega dneva vsak dan – tudi takrat, ko nista skupaj.

Še posebej ima pri njej rad njen nebrzdani smeh in to, da vidi lepoto vsepovsod in v vseh, bojda pa ima še raje kot on pivo in bejzbol.

Pred kratkim se je zaljubljeni par skupaj sprehodil po rdeči preprogi na zabavi revije Vanity Pair po oskarjih, že takrat so oboževalci opazili prstan na Katini roki.

Prihajajoči zakon s Kate Bosworth bo prvi za Justina Longa, medtem ko je bila ona že poročena z dobro desetletje starejšim Michaelom Polishem.

Long je bil več let v razmerju z igralsko kolegico Drew Barrymore, s katero sta tudi po razhodu ostala dobra prijatelja. Videval se je tudi z Amando Seyfried.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.