Bo šel sin Gorana Dragića po očetovih stopnjah?

Magazin 27. Dec 202209:39 1 komentar
Goran Dragić
INSTAGRAM: the_1_dragon

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je na družbenem omrežju Instagram z oboževalci delil prisrčne trenutke s svojim sinom Mateom. Gre sicer za eno redkih objav, saj Dragić skrbno varuje zasebnost svojih dveh otrok.

Košarkar Goran Dragić, ki letošnjo sezono v ameriški košarkarski ligi NBA igra v dresu kluba Chicago Bulls, je na svojem Instagramu delil fotografije s sinom Mateom, ki je očetu pred tekmo pomagal z ogrevanjem tako, da mu je podajal žogo. Objava je navijačem dala upanje, da bo Slovenija po Goranu in Zoranu Dragiću v prihodnosti dobila še enega “zmaja”.

Gre sicer za enega redkih družinskih trenutkov, ki jih je Dragić delil z javnostjo, saj skrbno varuje zasebnost svojih dveh otrok, ki jih ima z nekdanjo partnerko Majo. Tudi pri objavi teh fotografij je košarkar poskrbel, da sinovega obraza ni videti.

Goran Dragić je tudi na svoji zgodbi na Instagramu delil fotografijo, na kateri sta bila oba njegova otroka (z zakritimi obrazi) in starša. Ob tem je pripisal “družina”.

Goran Dragić z družino
Goran Dragić z družino (Vir: the_1_dragon/INSTAGRAM)

Sicer pa so košarkarji Chicago Bulls ponoči v severnoameriški ligi NBA v domači dvorani izgubili proti na zahodu zadnjeuvrščenim Houston Rockets s 118:133. V dresu bikov je igral tudi Dragić in s klopi dosegel 12 točk ter en skok v 17:04 minute na parketu. Več o tem pa v članku Sportkluba Goran Dragić z Bullsi prejel zaušnico ekipe z dna.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje