Brad Pitt je kupil precej manjšo hišo od tiste, ki jo je prodal

Magazin 12. Apr 202308:00
Brad Pitt
Profimedia

Po tem, ko je pred kratkim prodal veliko posest, na kateri je včasih živel z Angelino Jolie in njunimi otroki, je igralec zdaj kupil precej manjšo hišo.

Hollywoodski igralec Brad Pitt ima nov dom. Nedavno je namreč prodal veliko posest v Los Angelesu, za katero je kupec odštel 40 milijonov dolarjev. Ko sta še bila zakonca, sta Angelina Jolie in Brad Pitt na omenjeni posestvi živela skupaj s svojimi otroki, a za samskega Brada je zdaj očitno postala prevelika.

Kmalu po tem pa si je že našel novi dom. Gre za precej manjšo hišo, za katero je odštel tudi manj denarja, kot ga je dobil s prodajo prejšnjega doma. Kupil jo je za 5,5 milijona dolarjev. Tudi njegov novi dom se nahaja v losangeleški četrti Los Feliz, prav tako kot prejšnji. Zanimivo je, da je v omenjeni četrti lani Angelina Jolie kupila veliko hišo, ki je bila včasih v lasti znanega hollywoodskega producenta Cecila B. DeMillea. Tuji mediji že sklepajo, da sta nekdanja zakonca zaradi dobrobiti otrok hotela ostati v isti soseski.

hiša Brada Pitta
Profimedia

Sodobno vilo je Pitt kupil od Aileen Getty, ki je vnukinja nekoč slovitega bogataša J. Paula Gettyja. Hiša obsega 200 kvadratnih metrov in ima ogromno zastekljenih površin. V njej so tri spalnice in dve kopalnici, celotna parcela pa obsega 3.000 kvadratnih metrov. Dnevna soba je opremljena minimalistično, stene in talne obloge so v svetli barvi, popestrijo pa jo pisane, velike preproge. Pred hišo je še bazen, do katerega se dostopa s prostorne verande.

hiša Brada Pitta
Profimedia

Njegov nekdanji dom je bil precej večji, saj je parcela obsegala kar štiri hektarje, na njej pa je stalo več objektov, namenjenih bivanju družine in gostov. Tudi ta ima zeleno okolico in senčno verando, a nima veliko prostora za goste.

hiša Brada Pitta
Profimedia

Po hollywoodskih merilih je taka hiša kot nalašč za samsko osebo ali par. Že nekaj časa se govori, da je Pitt v zvezi z Ines de Ramon, njuna romanca naj bi trajala nekaj mesecev in tuji tabloidi poročajo, da naj bi vse skupaj postajalo resnejše. Očitno je sklenil, da po prodaji nekdanjega družinskega doma sebi privošči hišo, ki bo ustrezala njegovim trenutnim potrebam.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.