Brad Pitt lansiral uniseks znamko kozmetičnih izdelkov Le Domaine

Magazin 03. Okt 202209:15
brad pitt kozmetična znamka le domaine
Profimedia

Priljubljeni Ameriški igralec Brad Pitt je vstopil v svet kozmetike z izdelki, ki jih promovira kot kreme proti staranju za vsakogar in ne glede na tip kože. Igralec je skupaj z družino vinarjev Perrin ustanovil znamko Le Domaine. Na njegovi spletni strani je navedeno, da je bil izdelek razvit za upočasnitev staranja kože, tako da se lahko vsi, ženske in moški, dobro starajo.

Igralec, lastnik vinograda in proizvajalec rozeja Brad Pitt se podaja v nove poslovne vode. Njegova nova štiridelna linija za nego kože, imenovana Le Domaine, je izdelana iz ostankov pridelave vina, naravnih sestavin, vključno z olivnim oljem iz njegovega lastnega vinograda, in dveh patentiranih sestavin, razvitih po letih raziskav. Pittovo srečanje z grozdjem sega v leto 2008, ko je podpisal dolgoročno pogodbo o najemu 1800 hektarjev velikega vinograda Château Miraval. Zemljišče je uradno kupil leta 2012 s takratno ženo Angelino Jolie, ki je pred kratkim med njuno ločitveno bitko prodala svoj del premoženja. Leta 2012 je bil Brad predstavljen Marcu Perrinu, zdaj soustanovitelju Le Domaine in izvršnemu direktorju Miraval-Provence, čigar družina je v vinskem poslu že več kot stoletje. Po srečanju je dvojec sklenil velike načrte za vrnitev vina Miraval, ki je prepoznan kot modni roze. Zdaj pa se je izkazalo, da je ekipa zasnovala tudi prestižne izdelke za nego kože.

brad pitt kozmetična znamka le domaine
Profimedia

Pitt je za revijo Elle dejal, da je vedno razmišljal o lansiranju lastne linije za nego kože in da se je nanj v preteklih letih obrnilo več blagovnih znamk, vendar se mu nikoli ni zdelo prav, dokler ni Perrin predstavil ideje o ustvarjanju linije s sestavinami iz vinograda. Družina Perrin že več kot 10 let sodeluje z enologom dr. Pierre-Louisom Teissedrejem, da bi raziskala, kako je mogoče uporabiti ostanke grozdja po pridelavi vina in proizvodnjo narediti bolj krožno. S temi informacijami je dr. Teissedre ustvaril eno od glavnih sestavin kozmetike Le Domaine, ki je polna antioksidantov iz kašastega izvlečka grozdja. Zagotavljajo zaščito pred oksidacijo, če se uporablja redno, dolgoročno pa tudi omeji staranje kože. “Prav tako se sestavine borijo proti suhi koži,” je v izjavi za javnost dejal dr. Teissedre.

brad pitt kozmetična znamka le domaine
Profimedia
Linijo trenutno sestavljajo štirje izdelki: čistilna emulzija, serum, krema in lažja vlažilna krema. Vsak izdelek je shranjen v steklenem kozarcu ali steklenici in prekrit z lesenim pokrovčkom iz predelanih vinskih sodov s posestva družine Perrin. Medtem ko se zdi, da je Pitt minimalist, ko gre za lepoto in dobro počutje, je videti, da nekaj ”dela prav”. Ko so ga vprašali, kakšne so bile njegove lepotne skrivnosti, je odgovoril: ”Poskušajte biti malo fizično aktivni, malo jesti zdravo, vendar morate ob tem tudi malo goljufati, poskušajte ostati ustvarjalni.” Ob tem bi verjetno priporočil tudi uporabo novih izdelkov Le Domaine, saj poznate prastari pregovor: ‘Ko ti življenje ponudi grozdje, naredi vino. Zdaj dodajamo: in izdelke za nego kože!
brad pitt kozmetična znamka le domaine
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.