Brad Pitt ne skriva, da je ponosen na hčerko Shiloh

Magazin 06. Avg 202208:00 0 komentarjev
Brad Pitt
Profimedia

Pred kratkim jo je javno nadvse pohvalil in ni skrival dejstva, da je z njo izjemno povezan. S svojo pohvalo je navdušil oboževalce.

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je navdušil oboževalce, ko je po dolgem času javno govoril o hčerki Shiloh Jolie-Pitt. Na premieri filma Bullet Train se namreč ni mogel izogniti fotoreporterjem, ki so ga spraševali o njegovih otrocih, ki jih ima z bivšo soprogo Angelino Jolie.

Eni od novinark je tako dejal, da je Shiloh čudovito dekle, hkrati pa je pohvalil njeno navdušenje in strast, ki jo čuti do plesa. “Njeni gibi so čudoviti, do solz me gane, ko vidim, kako uživa v plesu,” je dejal igralec. 16-letna Shiloh se namreč že nekaj časa ukvarja s plesom, po družbenih omrežjih pa so se razširili posnetki plesnih vaj, na katerih mladenka pokaže svoje plesne gibe.

Shiloh je ena od bioloških otrok Brada in Angeline. V minulih letih so številni mediji postali pozorni nanjo zaradi njenega sloga oblačenja, saj je dolgo nosila fantovska oblačila in kratke lase. Nato se je odločila za spremembo – pustila si je daljše lase, ohlapne trenirke pa je zamenjala za elegantnejša oblačila.

Skrbništvo nad Shiloh in preostalimi otroki ima Angelina Jolie. Mama in hčerka se pogosto pojavljata na javnih dogodkih – v zadnjem času sta se skupaj udeležili koncerta skupine Maneskin, skupaj sta bili tudi v Italiji, kjer Angelina snema nov film. Čeprav se je igralski par razšel že pred časom, je Brad povezan z otroki in budno sledi vsemu, kar počnejo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.