Brigitte Macron vsak dan 30 minut posveti športu

Magazin 15. Feb 202315:15
Brigittte Macron
Profimedia

V nedavnem intervjuju, ki ga je imela Sophie Davant za revijo S, je 69-letna prva dama Francije, Brigitte Macron, razkrila svojo športno rutino, s katero ostaja v formi.

Od inavguracije predsednika republike Emmanuela Macrona (45) leta 2017 je v ospredju tudi njegova žena Brigitte Macron (69). Kot prva dama ima tudi sama izjemno natrpan urnik. Bodisi spremlja soproga na službenih potovanjih doma in po svetu ter na raznih dogodkih ali pa ima tudi sama kot prva dama določene obveznosti. Sama se dobro zaveda, da mora biti v dobri formi, zato v teh letih, ko se je njeno življenje povsem spremenilo, še vedno skrbi za kondicijo. Tako je v nedavnem intervjuju podrobno razkrila skrivnosti svoje odlične forme.

Brigitte Macron
Profimedia

”Da ostanem v formi, se s športom vsak dan ukvarjam pol ure, in to povsem sama, brez trenerja,” pravi Brigitte. Njen soprog najraje trenira boks, sama pa prisega na kardio vaje. Pravi, da vsak dan vozi sobno kolo ali dviga uteži. Nekdanja učiteljica književnosti pa poudarja tudi, da se veliko posveča branju in pisanju, da tako ostajajo njeni možgani nenehno aktivni. Seveda pa Brigitte skrbi tudi za uravnoteženo prehrano, ki vključuje veliko sveže zelenjave in sadja. ”Oba s soprogom imava na srečo podoben pogled na ohranjanje dobre kondicije tako telesa kot duha. Tako da se tudi tu dopolnjujeva,” pravi Brigitte.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.