Britney Spears in Sam Ashgari še ne načrtujeta medenih tednov

Magazin 14. Jun 202215:45 0 komentarjev
Britney Spears
Profimedia

Sveže poročena ameriška pevka Britney Spears in vaditelj fitnesa Sam Ashgari se še nista odločila, kam bosta odpotovala na poročno potovanje.

Kot je povedal neimenovani vir za ameriški People, sta zaljubljenca zelo srečna, ker sta si v četrtek na pevkinem domu v Los Angelesu pred 60 gosti končno dahnila usodni da. “Poroka je bila vse, kar bi si Britney lahko želela, in še več. Vse ji je bilo všeč.”

Načrtov o medenih tednih mladoporočenca za zdaj nimata, a pevka bi rada kmalu odpotovala nekam, je dodał vir.

Znanih je več podrobnosti o poroki. Pevka je izbrala poročno obleko modne znamke Versace, nato se je še dvakrat preoblekla. “V poročni obleki je bila videti popolnoma osupljivo. V nekaterih trenutkih je tudi jokala, to so bile solze sreče,” je povedal neimenovani vir.

Britney Spears
Profimedia

Dan po poroki je popzvezdnica na Instagramu delila ganljivo videomontažo posnetkov, ki ponujajo vpogled v sanjski dan. Zaključi se s svati, ki mahajo, medtem ko se zakonca odpeljeta v belem Rolls Royceu z napisom pravkar poročena. “Pravljice obstajajo,” je Britney zapisala na Instagramu.

Zvezdnica na poročno slavje ni povabila svoje matere Lynne, sestre Jamie Lynn in očeta Jamieja Spearsa, ki je 13 let imel popoln nadzor nad pevkinem življenjem.

Na poroki sta manjkala tudi Britneyjina sinova: 16-letni Sean Preston in 15-letni Jayden James. “Oba sta zelo srečna za Britney in upata, da bo s Samom imela lepo prihodnost,” je odsotnost sinov prek odvetnika pojasnil Kevin Federline, pevkin nekdanji mož.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!