Britney Spears po besedah nekdanjega moža že pol leta ni videla sinov

Magazin 12. Sep 202212:15
Britney Spears
Profimedia

Pop princesa Britney Spears naj bi svoj čas te dni raje posvečala družbenim omrežjem kot sinovoma, ki sta se ji zamerila zaradi odzivov na eno njenih objav.

Sean Preston (16 let) in Jayden James (15 let) že več kot pol leta nista videla svoje mame, po besedah njunega očeta Kevina Federlina pa je najverjetneje še nekaj časa ne bosta.

V pogovoru za TMZ je njegov odvetnik dejal, da so fanta odvrnile njene obtožbe o ”sovražnosti”, ki jim jih je Britney naprtila v eni izmed avgustovskih objav. “Treba je upoštevati, da komentarji o dečkih, kot so tisti, ki so bili nedavno objavljeni, ne ustvarjajo najboljšega okolja za skrbništvo,” je povedal Federlinov odvetnik, Mark Vincent Kaplan.

Britney Spears
Profimedia

Jayden je svojo mamo pred časom obtožil, da mu je posvečala precej manj pozornosti kot bratu Prestonu. Pevka se je na njegove obtožbe odzvala javno: ”Končno sem pri 40 brez travm, ki mi jih je povzročila moja družina … Jayden, pošiljam ti vso ljubezen tega sveta, vsak dan, do konca svojega življenja! Moja ljubezen do mojih otrok nima meja.”

“Prekinil je vse stike z menoj”

V enem izmed zadnjih objav je razkrila tudi, da je bil Preston precej razhuden nad mamo, ker je objavila nekaj, česar po njegovem mnenju ne bi smela. ”Prekinil je vse stike z menoj. Objavila sem nekaj o njem, zaradi česar se je zelo razjezil, zato na žalost ne bom več smela objavljati o svoji ljubi družini,” se je po poročanju tujih medijev odzvala Britney.

Pred časom so na dan prišli tudi posnetki Prestona in Jaydena, ki sta posnela, kako ju pevka ”disciplinira”, temu na olje pa je prilil še Kaplan, ki je dejal, da fantoma ni nič kaj prijetno v mamini bližini.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.