Britney Spears zaradi knjige ponovno v sporu s sestro

Magazin 20. Jan 202207:30 0 komentarjev
Britney Spears, Sam Asghari
Profimedia

Britney Spears je prilila olje v svoj nenehni spor s sestro Jamie Lynn Spears, med drugim je svoji mami očitala, da ju je v času odraščanja obravnavala različno.

“Doma sem se vedno počutila, kot da sem duh. Vse življenje sem delala in nikoli nisem občutila, kako je, ko mama poskrbi zate. Sestra je dobila vso njeno pozornost. Jamie Lynn je ure in ure gledala televizijo ali pa poležavala ob bazenu. Jaz od svoje mame nikoli nisem dobila čokoladnega napitka, od mene se je zelo hitro pričakovalo, da sem odrasla. Justinova družina je bila vse, kar sem poznala dolga leta.”

Pop zvezdnica je Justina Timberlaka spoznala leta 1992. Šest let pozneje sta postala par, leta 2002 sta se razšla. Pevec se je februarja 2021 opravičil, ker Britney ni bolj stal ob strani v času njenega “propada”.

Britney se je oglasila zaradi knjige z naslovom Things I Should Have Said, ki jo je napisala njena sestra. V njej je Jamie Lynn med drugim zapisala, da ju je Britney zaklenila v spalnico, medtem ko je v rokah držala kuhinjski nož, ker se je nečesa ustrašila. Po njenih besedah je bila sestra paranoična in nepredvidljiva, kot del razloga za to je navedla zakonske težave njunih staršev.

Med svojo knjižno turnejo je Jamie Lynn zanikala, da bi spomini govorili o Britney, vendar to sestrama ni preprečilo, da se ne bi napadali na družbenih omrežjih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!