Cher s fotografijo diamantnega prstana dvignila prah

Magazin 30. Dec 202212:00
Cher
Profimedia

Slavna pevka Cher je sprožila govorice o zaroki z veliko mlajšim srčnim izbrancem, glasbenim producentom Alexandrom Edwardsom.

Burna debata se je na spletu začela v nedeljo, ko je 76-letna ikona popa tvitnila fotografijo 36-letnega glasbenega producenta, ki v rokah drži velikanski diamantni prstan.

Pod objavo so se vsuli številni komentarji – od čestitk do zgražanj zaradi razlike v starosti. Pevka je k fotografiji zgolj pripisala: “Brez besed.”

Nato je znova objavila enako fotografijo na Twitterju z naslednjo razlago: “To sem objavila, ker so njegovi nohti tako kul.” Edwardsovi nohti so bili obarvani v črno, na njih pa so izstopali ognjeni zublji zelene barve.

Toda oboževalci še vedno niso prepričani, ali je razkošni kos nakita zaročni prstan ali le radodarno božično darilo. Tudi Cherin predstavnik še ni razjasnil zadeve. 

Pevko so prvič povezali z Edwardsom novembra, ko so ju opazili, kako se držita za roke v West Hollywoodu. Nemudoma so se pojavile kritike. Cher pa je branila njuno razmerje in 40-letno starostno razliko z naslednjimi besedami: “Ljubezen ne pozna matematike.”

Nekaj ​​​​dni pozneje je delila fotografijo Edwardsa, zapisala je: “Ne branim naju. Sovražniki bodo sovražili. Ni pomembno, ali sva srečna in nikogar ne motiva.” Dodala je: “Kot vsi vemo, nisem bila rojena včeraj in, kar vem zagotovo, ni nobenega zagotovila. Kadarkoli se odločite za zvezo, tvegate. Vedno sem tvegala. To sem jaz.”

Pevka se ne ozira na mnenja drugih, ampak uživa v ljubezni. Prejšnji mesec je med drugim povedala, da se poljubljata kot najstnika: “Na papirju je to nekako smešno, ampak v resničnem življenju se odlično razumeva.”

Cher
Profimedia

Glasbena ikona je bila pred tem poročena s pokojnima glasbenikoma Sonnyjem Bonom in Greggom Allmanom – s prvim ima sina Chaza, z drugim pa Elijaha.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.