Chris Pine razkril karierni nasvet, ki mu ga je dala mama

Magazin 26. Mar 202310:15
Chris Pine
Profimedia

Chris Pine se mora v svoji karieri zgledovati po znanih obrazih.

Na premieri svojega novega filma Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves je igralec za People razkril najboljši karierni nasvet, ki ga je prejel od svoje matere, igralke Gwynne Gilford. “Na dnu zaslona ni zvezdic, rezerviranih za opombe. Torej, ne glede na to, kako naporen je bil dan, ali je morda deževalo, ali si bil bolan, to nikogar ne bo brigalo.”

Chrisova mama je znana po tem, da je leta 1987 igrala v filmu Masters of the Universe. Njegov oče Robert Pine je prav tako igralec – najbolj prepoznaven je po ikonični vlogi narednika Josepha Getraera v televizijski seriji CHiPs v 70. in 80. letih. Njegova pokojna babica, Anne Gwynne je bila tudi igralka in njegova sestra Katherine Pine se prav tako ukvarja z igranjem. “Ne bi mogel biti bolj ponosen,” je Pinov oče leta 2009 povedal za People o uspehu svojega sina. “Je neverjetno priden.”

Zvezdnik je povedal, da je bil v vlogi Edgina najbolj nepozaben del snemanja filma Dungeons & Dragons zabava ob delu s praktičnimi učinki. “Pogosto je v teh filmih veliko računalniško ustvarjenega, a tu je bilo veliko staromodne animatronike in staromodne obrti.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.