Chris Pine: “Zamenjali so me za nekoga drugega”

Magazin 02. Apr 202211:15 0 komentarjev
Chris Pine
Profimedia

Hollywoodski igralec Chris Pine je na smešen način doživel primer zamenjave identitete. To pa se ni zgodilo prvič.

41-letni zvezdnik je pred kratkim obiskal šov Jimmy Kimmel Live in delil zgodbo z ene od zabav. “Tisti vikend sem bil zunaj, šel sem na nekaj zabav, bilo je super. Ko sem se odločil oditi domov, me je ustavil neznan moški in mi rekel, da me pozna. Mislil sem si, joj, ne že spet, on pa mi reče: Joey Lawrence! Prepričan sem, da si bom to zapomnil do konca življenja.”

Potem ko je “oboževalcu” povedal, da se je zmotil, je ta od njega zahteval, naj mu le pove, kdo je. “Predstavil sem se mu kot Chris Evans, saj so me v preteklosti že zamenjali tudi zanj. In povrhu vsega mi stisne roko in reče: Ti si moj človek.”

To ni prvič, da so Chrisa Pina zamenjali z drugim hollywoodskim igralcem. “Bil sem Ryan Reynolds, Chris Pratt, Chris Hemsworth, Matt Damon. Za Joeyja Lawrencea so me tokrat zamenjali prvič. Očitno nisem toliko slaven, kot si sam želim misliti.”

Na podelitev oskarjev pa igralec velikokrat s seboj vzame zanj pomembno osebo. “Moja mama žurira že leta. Ima posebno vez s hollywoodskim režiserjem Quentinom Tarantinom, pogovarjata se ure in ure.”

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!