Cristiano Ronaldo na Instagramu postavil mejnik

Magazin 25. Nov 202213:30
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Profimedia

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je prvi dosegel mejnik "500 milijonov sledilcev na Instagramu".

To ga uvršča v sam vrh digitalno najvplivnejših ljudi na svetu.

Nogometaš, ki trenutno s portugalsko reprezentanco poskuša poseči po vrhu na svetovnem prvenstvu v nogometu v Katarju, z življenjsko sopotnico Georgino Rodriguez na družbenih omrežjih deli utrinke iz vsakdanjega družinskega življenja s petimi potomci pa tudi utrinke iz športnega vsakdana. Svoj profil je tako par spremenil v donosen posel.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

Na drugem mestu najbolj spremljanih zvezdnikov na Instagramu najdemo še enega športnika in Ronaldovega tekmeca, argentinskega nogometaša Lionela Messija, sledi mu 376 milijonov sledilcev.

Dvojica je pred kratkim skupaj nastopila v kampanji za modno znamko Louis Vuitton. Ravno to pa je prispevalo k temu, da je 37-letni Portugalec dosegel (in zdaj že presegel) 500 milijonov sledilcev na omenjenem družbenem omrežju. 

Fotografija, ki jo je posnela priznana ameriška fotografinja Annie Leibovitz, je postala druga najbolj všečkana objava na Instagramu.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

19. novembra je Ronaldo v samo 24 urah dobil več kot milijon sledilcev, potem ko je objavil fotografijo, na kateri skupaj z Messijem igrata skupaj šah. To nakazuje, da je podoba, ki je zrušila splet, pritegnila dodatno pozornost na Ronaldov profil na Instagramu. Všečkalo jo je več kot 35 milijonov všečkov, kar je veliko več od Ronaldovega povprečja, ki znaša deset milijonov všečkov na objavo.

Prvih pet najbolj “opazovanih” oseb na družbenem omrežju zaključujejo ameriška resničnostna zvezdnica Kylie Jenner (372 milijonov), ameriška pevka in igralka Selena Gomez (357 milijonov) in ameriški igralec Dwayne Johnson (348 milijonov).

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.