Djotiš astrologinja: “V letu 2022 lahko pričakujemo več optimizma.”

Magazin 04. Jan 202217:45 0 komentarjev
Ženska
Profimedia

Zakorakali smo v leto 2022 in verjetno se vsi sprašujemo, ali bo to leto kaj drugačno od preteklega. Poglejmo si, kaj je povedala djotiš astroginja Tina Pipan.

Tina Pipan: “V pomladi 2022 lahko pričakujemo več optimizma in pozitivnih ritmov ter več svobode. Seveda pa stvari niso črno-bele. Nič ne bo z danes na jutri urejeno. Vseeno pa se v letu 2022 zgodi nekaj naravnih ritmov, ki lahko pozitivno vplivajo na naša življenja.

Naravni ritmi zadnjih dveh let niso bili najlažji. Na površje so prišli številni strahovi, tesnobe, anksioznosti … Aktivirali so se globoki strahovi, stiske, nezavedne vsebine, ki smo jih dolgo skrivali in potiskali vase.

Zelo pomembno je zdaj, da vsak pri sebi pogleda, kaj lahko spremeni v tem obdobju. Samo sprememba znotraj nas, sprememba naših osebnih stisk bo lahko naredila spremembo tudi na zunaj.

Naravni ritmi so vedno ciklični. Za vsako krizo prihaja lažje obdobje. Resnično pomembno je zato pogledati, kaj moramo spremeniti pri sebi. Kaj ni več resnično? Kaj moramo spustiti? Kaj moramo drugače pogledati? Kako se lahko zasukamo in malce drugače zaživimo? To so izjemno pomembna vprašanja v teh časih. Usmerimo se vase, čeprav je to velikokrat povezano z marsikatero stisko, žalostjo, skrbjo, občutkom krivde, odgovornostjo …”

Iz pogovora, ki si ga lahko ogledate tukaj. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!