Dunking Devils s svojimi vragolijami prihajajo v ljubljansko dvorano Tivoli

Magazin 16. Apr 202212:15
Dunking Devils
Siniša Kanižaj

Mojstri spektakla, ki so navdušili s preskakovanjem parne lokomotive, skoki z gondole in zabijanjem na drvečem vlaku čez Solkanski most, Dunking Devils, se vračajo v dvorano Tivoli.

So serijski Guinnessovi rekorderji in svetovni prvaki v akrobatskem zabijanju, v 15 letih pa so opravili več kot 2.500 nastopov v 51 državah na 5 kontinentih. 3. in 4. septembra se vračajo v dvorano Tivoli, kjer so leta 2019 razprodali tri šove. Letos bodo s premierno izvedbo novega spektakla Dunking Devils Tivoli napolnili kar štirikrat!

Dunking Devils
Katja Pokorn

“Pred tremi leti smo Dunking Devilsi praznovali 10-letnico delovanja, to je bila naša prva tako velika predstava v lastni režiji. Organizacija je bila velik zalogaj, a nam je uspelo. Dvorano smo napolnili trikrat. Od takrat so minila tri leta, vmes se je zgodil še kup projektov, veliko smo se naučili, in ker je naš slogan: Ena prava smer – navzgor, se pravi vedno večje, bolše, atraktivneje … je bilo to tudi vodilo pri snovanju novega šova. Tega bomo premierno izvedli doma. In to štirikrat v dveh dneh,” napovedujejo poskočni vragi ter dodajajo, da bodo pripravili še udarnejšo predstavo in lovili nove Guinnessove rekorde.

Dunking Devils
Siniša Kanižaj

“90-minutni preplet akrobacij in umetnosti Mastercard Dunking Devils LIVE je produkt znanja, ki smo ga pridobili z leti nastopanja na najrazličnejših prireditvah po vsem svetu, med katerimi so bili tudi festivali, cirkusi, gala prireditve, športni dogodki, največji svetovni teve šovi in še marsikaj. Nastopali smo na že skoraj vsakem tipu dogodka, ki obstaja. Veliko smo se naučili in želeli to znanje uporabiti v svojem šovu. V Sloveniji takih spektaklov vsekakor primanjkuje, in ravno zato želimo vzpostaviti tradicijo, navado, da tudi tak tip dogodka obstaja in da imajo ljudje možnost vsaj enkrat letno doživeti vsaj eno mega športno adrenalinsko ali cirkuško predstavo teh razsežnosti.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.