Ekipi Hitri in drzni 10 se bo pridružila oskarjevka in presenetila oboževalce

Magazin 14. Apr 202211:45
Vin Diesel
Profimedia

Producent in zvezdnik franšize Hitri in drzni Vin Diesel je razkril, da se bo desetemu delu filmske franšize pridružila tudi igralka Brie Larson.

Vin Diesel je veselo novico razkril kar na Instagramu na skupni fotografiji z igralko, ki se smeji čez njegovo ramo.

”Ja, ja, ja. Vidite tega angela na moji rami, zaradi katerega se smejim na vsa usta, pa si mislite, to je stotnica Marvel. Očitno je na tej sliki veliko smeha in ljubezni,” so besede, s katerimi je igralec opisal skupno fotografijo z igralko Brie Larson.

Ob tem je dodal: ”Česar pa ne vidite, je lik, ki se nam bo pridružil v Hitri in drzni 10.” S tem je pustil veliko prostora za ugibanja, kaj vse bo prinesel novi del franšize, ki ga oboževalci že nestrpno pričakujejo. Kot je dejal, pa ti nimajo pojma, kako prekrasna bo igralka v novem filmu: ”Poleg njene lepote, njene inteligence … njenega oskarja, hahaha, je globoka duša, ki bo dodala nekaj, česar ne pričakujete, a po čemer vendarle hlepite. Dobrodošla v družini, Brie.”

Oskarjevci so se že pojavili v omenjeni franšizi

32-letna Brie Larson je leta 2015 osvojila oskarja za najboljšo glavno vlogo v filmu Soba (Room). To pa ni prva oskarjevka, ki bo nastopila v franšizi Hitri in drzni. Charlize Theron in Helen Mirren se namreč pojavita v osmem in devetem delu.

Ob novi pridobitvi franšize so tako pričakovanja še nekoliko večja. Številni oboževalci so se namreč že pred mesecem razveselili novice, da bo v vlogi hudobneža zaigral Jason Momoa. ”Zabavno je. Igram hudobneža, česar že zelo dolgo nisem počel,” je pred časom dejal igralski zvezdnik.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.