Elon Musk na Met Gala preprogi z mamo Maye, nekdanjo manekenko

Magazin 03. Maj 202209:57 > 10:03
Elon Musk, Maye Musk
Profimedia

Zadnje tedne se o Elonu Musku govori predvsem v povezavi z njegovim nakupom Twitterja za neverjetnih 44 milijard ameriških dolarjev, včeraj pa je pritegnil pozornost, ko je na Met Gala prišel skupaj z mamo Maye, kanadsko-južnoafriško manekenko.

Elon Musk se je prvič po nakupu Twitterja pojavil na javni prireditvi, in to v družbi lepe mame, 74-letne nekdanje manekenke Maye, ki se rada pohvali, kako je s svojim delom sama h kruhu spravila svoje otroke.

Seveda so Muska novinarji tudi vprašali, kakšni so njegovi načrti za Twitter, kjer je tudi sam zelo aktiven. ”Moj cilj je, da je Twitter čim bolj vključujoč in da se ljudje predvsem zabavajo. Naj bodo čivki smešni, zanimivi,” je povedal eden najbogatejših Zemljanov, ki obožuje tudi hollywoodski glamur. Gospa Maye je na prireditvi nosila škrlatno žametno obleko znamke Dior ter nakit Chopard.

In ko je revija Vogue na svojem profilu tvitnila novico o njegovem prihodu, jim je Elon odgovoril: ”Kako ste?” Elon in mama sta se že nekajkrat udeležila gala prireditve, saj se oba rada lepo oblečeta in zabavata. Mama o svojem sinu rada pove, da je že od trenutka, ko je spregovoril, začel diskutirati. Lani je Musk gostil ekskluzivno zabavo po Met Gala, kamor so prišli Lil Nas X, Leonardo DiCaprio, Chris Rock, Rami Malek, glasbeni mogotec Scooter Braun, Nina Agdal in raper Lil Baby.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje