Elon Musk zanika, da je imel afero z ženo soustanovitelja Googla

Magazin 25. Jul 202208:31 > 08:38 0 komentarjev
Elon Musk
Mike Blake/REUTERS

Ameriški Wall Street Journal poroča, da naj bi imel prvi mož avtomobilskega proizvajalca Tesla Elon Musk afero z Nicole Shanahan, ženo soustanovitelja Googla Sergeja Brina. Musk in Brin naj bi se zaradi tega sprla. Musk pravi, da gre za neumnosti.

Ameriški časnik Wall Street Journal poroča, da naj bi se zaradi domnevne afere končalo prijateljstvo med šefom Tesle Elonom Muskom in soustanoviteljem Googla Sergejem Brinom. Kot pišejo, naj bi imel Musk konec lanskega leta krajšo afero z Nicole Shanahan, Brinovo ženo, povzemanje časnika navaja BBC.

Musk navedbe časnika zanika. V odgovoru na povezavo do zgodbe je na Twitterju zapisal, da gre za popolno neumnost, da sta z Brinom še vedno prijatelja in da sta bila sinoči skupaj na zabavi.

“Nicole sem videl samo dvakrat v treh letih, obakrat je bilo prisotnih še veliko ljudi. Nič romantičnega,” je v objavi na Twitterju zapisal Musk. V še eni objavi pa je ameriški milijarder dodal, da je Wall Street Journal o njem in Tesli v preteklosti zapisal že toliko neumnosti, da je nehal šteti.

Zaradi domnevne afere naj bi Brin v začetku tega leta vložil zahtevo za ločitev, s čimer naj bi se tudi končalo dolgoletno prijateljstvo med tehnološkima milijarderjema, pisanje medija še povzema BBC.

Wall Street Journal, ki se pri tem sklicuje na osebo blizu Nicole Shanahan, še navaja, da naj bi bila decembra lani, v času afere, Brin in njegova žena ločena, vendar naj bi še vedno živela skupaj. Brin in Shanahan naj bi se trenutno sicer kljub predporočni pogodbi pogajala o ločitveni poravnavi, ki bi lahko bila vredna milijardo evrov.

Nicole Shanahan je odvetnica iz Kalifornije in soustanoviteljica dveh podjetij, ClearAccessIP in Bia-Echo Foundation – človekoljubne organizacije, ki spodbuja “reproduktivno dolgoživost in enakost, reformo kazenskega pravosodja ter zdrav in za življenje primeren planet”.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!