Film Jurski svet: Prevlada navdušil številne znane Slovenke in Slovence

Magazin 10. Jun 202210:30 1 komentar
premiera filma Jurski park
Cineplexx, Mediaspeed

Zadnje poglavje jurske dobe v novi akcijski avanturi Jurski svet: Prevlada se je pred dnevi premierno odvrtelo na več projekcijah v večjih kinematografih.

Navdušenci in oboževalci dinozavrov, med njimi tudi nekaj znanih Slovenk in Slovencev, ki so obiskali premierne projekcije, so bili nad epskim zaključkom jurske dobe, v kateri se združita dve generaciji – stari in novi junaki, da rešijo človeštvo pred prevlado dinozavrov – popolnoma navdušeni.

Med drugim je bilo na projekcijah mogoče opaziti televizijsko voditeljico in novinarko Špelo Močnik, ki se bo kmalu poročila. Očitno jo tovrstni filmi zanimajo, saj je z veseljem prišla na projekcijo, pri tem pa je bila videti zelo simpatično in sproščeno v lahki poletni obleki.

Špela Močnik
Cineplexx, Mediaspeed

Za ljubiteljico fantazijskih filmov bi lahko označili še pevko Nežo Buh – Neisho, ki ni hotela zamuditi te zanimive akcijske avanture.

Neža Buh Neisha
Cineplexx, Mediaspeed

Fotografi so v objektiv ujeli še dva priljubljena glasbenika, Omarja Naberja in Dejana Krajnca, ki sta se, po nasmehu sodeč, resnično zabavala.

Omar Naber in Dejan Krajnc
Cineplexx, Mediaspeed

O filmu

Igralcema Chrisu Prattu in Bryce Dallas Howard se v novi pustolovščini, ki se dogaja po vsem svetu, pridružijo oskarjevka Laura Dern, Jeff Goldblum in Sam Neill iz filmov Jurski park. Epsko akcijsko avanturo je režiral Colin Trevorrow, ki je film Jurski svet iz leta 2015 pripeljal do rekordnega zaslužka 1,7 milijarde dolarjev po vsem svetu.

Dogajanje v filmu se odvija štiri leta po tem, ko je bil otok Isla Nublar uničen. Dinozavri zdaj živijo – in lovijo – skupaj z ljudmi po vsem svetu. A to krhko ravnovesje bo spremenilo prihodnost in enkrat za vselej določilo, ali bodo človeška bitja ostala vrhunski plenilci na planetu, ki si ga zdaj delijo z najbolj strašljivimi bitji v vsej zgodovini.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.