Francoski igralec Jean Dujardin spregovoril o očetovstvu

Magazin 28. Mar 202313:00
Jean Dujardin, Natalie Pechalat
Profimedia - Jean Dujardin s soprogo Natalie Pechalat

Z oskarjem nagrajeni francoski igralec za vlogo v filmu Umetnik je pred kratkim spregovoril o očetovstvu, kar stori le redko. Znan je tudi po tem, da je zavrnil kariero v Hollywoodu.

Jean Dujardin (50) svoje očetovstvo primerja s 30. in 40. leti. “To je kot druga priložnost,” je pred kratkim v intervjuju zaupal reviji Paris Match. Ob promociji filma Na črnih poteh je francoski igralec spregovoril o svojem očetovskem življenju. Običajno je sicer zelo diskreten, kar se tiče njegovega zasebnega življenja. Tokrat pa je bil igralec nenavadno zgovoren. Še zlasti ko se je razgovoril o svoji družini. Francoski igralec, ki igra v filmu Sur les chemins noirs, je resda srečen oče dveh sinov, 22-letnega Julesa in 21-letnega Simona iz prve zveze z Gaëlle Demars, ima pa tudi dve hčerki, 7-letno Jeanne in 2 leti staro Alice, ki ju ima s svojo drugo soprogo, drsalko Nathalie Péchalat (39).

Jean Dujardin
Profimedia – Jean Dujardin je leta 2012 prejel oskarja za vlogo v filmu Umetnik.

“Če pogledam nazaj in se spomnim, kakšen sem bil kot mlad oče, je bilo precej drugače. Pri 30 letih se hočeš še dokazati in otroci takrat neizogibno trpijo,” se spominja. “Zdaj so stvari povsem drugačne. Biti oče v zrelih letih je kot druga priložnost. Imam družino in se ji zelo posvečam. Moji otroci so na prvem mestu. Mislim, da bi moralo biti tako, da bi najprej uživali, potem imeli otroke pri 50 letih, okoli 100. leta bi si odpočili in potem živeli do 120. leta. To bi moralo biti tako,” v šali pove Jean, ki pravi, da je tudi zaradi otrok zavrnil kariero v Ameriki.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.