Ganljiv zapis žene Oliverja Dragojevića: “Danes je dan za pesem, ne za jok”

Magazin 29. Jul 202211:03
Delite:
Oliver in Vesna Dragojević
Foto: Miranda Cikotic/24sata/PIXELL

Ob obletnici smrti znanega hrvaškega glasbenika Oliverja Dragojevića je njegova žena Vesna na Facebooku objavila čustveni zapis.

Pred štirimi leti je umrl eden največjih hrvaških glasbenikov vseh časov Oliver Dragojević. Obletnico smrti je njegova žena Vesna Dragojević obeležila s čustveno objavo na svojem Facebooku. “Naš dragi dedek. Vsi smo tukaj. 14 nas je. Danes so tukaj tudi tvoji prijatelji. Veliko njih. Danes je dan za pesem, ne za jok,” je zapisala v objavi.

“Vsi se nam javljajo, prihajajo tvoji oboževalci. Govorijo v vseh jezikih, jaz pa kimam, predvidevam, da te hvalijo. Zapustil si nam veliko breme, ki je zdaj prešlo name. Veš, da sem se temu izogibala,” je sporočila. “V enem letu sem se večkrat slikala kot prej v celem življenju,” je dodala.

Omenila je, da bo ob obletnici potekal velik koncert, da pa se zaveda, da mu ves ta pomp ne bi bil všeč. “Vem, kaj bi rekel,” je zapisala. V spomin na Oliverja Dragojevića namreč te dni v njegovem rodnem kraju Veli Luki poteka projekt Endless Track, osrednji dogodek pa je današnji koncert. Na plavajoči konstrukciji na obali mesta bodo nastopili številni hrvaški glasbeniki. Dragojevićevi prijatelji in kolegi bodo zapeli njegove najlepše pesmi.

“Pri nas ni nič novega. Nadaljevali smo tako, kot smo živeli s tabo. Če se kdaj srečava, mi boš za to plačal. Do konca življenja te bomo imeli radi,” se je poslovila.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar