Ganljivo sporočilo soproge pokojnega Oliverja Dragojevića: Žalost ne pojenja

Magazin 07. Dec 202220:21 2 komentarja
Oliver in Vesna Dragojević
Oliver s svojo ženo Vesno Dragojević. (Miranda Cikotic/24sata/PIXELL)

Vesna Dragojević, soproga pokojnega Oliverja Dragojevića, je ob pevčevem rojstnem dnevu na svojem profilu na Facebooku objavila ganljivo sporočilo, v katerem je zapisala, da žalost ob izgubi ljubljene osebe ne pojenja. "Zaleze se vate kot droben prah. /.../ Nevidna je," je med drugim zapisala. Priljubljeni glasbenik bi sicer slavil svoj 75. rojstni dan.

7. decembra 1947 se je v Splitu rodil Oliver Dragojević, ki je dolgoletno glasbeno kariero okronal s številnimi uspešnicami. Njegova soproga Vesna Dragojević je ob rojstnem dnevu pokojnega moža na Facebooku objavila ganljiv zapis.

“Žalost ne pojenja. Zaleze se vate kot droben prah. Preliva se gor in dol, dokler ne doseže najmanjše pore v telesu. Nevidna je. Vendar jo nosiš kot najtežje breme, ki ga lahko človek zdrži,” je zapisala. Ob zapisu je objavila še posnetek njegovega nastopa pesmi Tristeca.

Dragojević, ki je po letu dni težke bolezni umrl 29. julija 2018, bi danes praznoval 75. rojstni dan. Letos bi zakonca praznovala 48. obletnico poroke, za 50. obletnico pa sta imela posebne načrte. “Dogovorjena sva bila, da bova za petdeseto obletnico obiskala Las Vegas in se še enkrat poročila,” je dejala v enem izmed intervjujev.

Vesna Dragojević je bila hrvaškemu pevcu največja opora, kar je sam tudi velikokrat poudarjal. Njuna ljubezenska zgodba sega v leto 1973, ko jo je prvič videl na koncertu v Stradunu. V zakonu so se jima rodili trije sinovi – Dino, Damir in Davor, poroča Dnevnik.hr.

Oliver Dragojević velja za velikana glasbe dalmatinskega melosa. Zaslužen je za zimzelene hite, kot so Cesarica, Svirajte noćas za moju dušu, Ča će mi Copacabana, Moj lipi Anđele, Vjeruj u ljubav …

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje