Georgina blestela v Cannesu, je na obzorju poroka?

Magazin 03. Jun 202209:00 0 komentarjev
Georgina Rodriguez
Profimedia

V sklopu slovitega filmskega festivala v Cannesu se je predstavil tudi težko pričakovani film o Elvisu, z Austinom Butlerjem in Tomom Hanksom v glavni vlogi. Na rdeči preprogi tudi tokrat ni manjkalo zvezdniških imen, veliko pozornosti pa je bila pozorna Georgina Rodriguez, ki je po porodu blestela v lesketajoči se obleki.

Temnolaska, ki se je pred dobrim mesecem dni razveselila hčerke Belle Esmeralde, je v Cannes priletela z zasebnim letalom.

Na rdeči preprogi ji zaradi obveznosti družbe ni mogel delati Cristiano Ronaldo, a se zato lepotička ni počutila nič manj udobno. To je bil njen prvi javni nastop po aprilskem porodu, za to priložnost pa je Georgina izbrala lesketajočo se srebrno obleko, ki je poudarila njen bujni dekolte. Poleg bleščeče obleke je lepotička izbrala še dragocene modne dodatke, tako zapestnico kot uhane.

28-letnica si je ogledala eno izmed prvih predvajanj film o Elvisu, ki v kinematografe prihaja s koncem junija. Film je bil v Cannesu deležen odličnih odzivov in kar 12-minutnih stoječih ovacij.

Slavni par kmalu pred oltar?

Georgina in Ronaldo sta pred meseci delila vest, da pričakujeta dvojčka. V aprilu sta se razveselila hčerke Belle Esmeralde, obenem pa delila žalostno novico, da je ob porodu življenje izgubil še nerojeni sinček. Ob tem sta bila deležna številnih izrazov podpore in sožalja, tudi od navijačev nasprotnih moštev.

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Profimedia

Georgina in Ronaldo sta se spoznala, medtem ko je bila ona zaposlena v Guccijevi trgovini. Oba sta potrdila, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Tragedija je njuno zvezo še bolj okrepila, zato so na novo vzklile govorice o poroki. V enem izmed intervjujev je tako Ronaldo priznal, da si oba želita izreči usodni da, vendar s tem ne želita prehitevati. ”Zakaj pa ne? Ne bi se rad prenaglil, ampak zakaj pa se ne bi nekega dne poročila. Temu se ne izogibam,” je odgovoril na vprašanje o tem, ali se bosta z Gio vendarle poročila, ob tem pa priznal, da si tega močno želi tudi njegova mama.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!