Georgina potožila: “Najine otroke v Savdski Arabiji tepejo, doma jočejo”

Magazin 04. Apr 202313:30
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez
Profimedia

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez in njuni otroci že nekaj časa živijo v Savdski Arabiji, kjer nogometni zvezdnik igra za Al Nassr in zasluži 200 milijonov evrov na leto. A sodeč po intervjuju partnerice slavnega nogometaša za španski Telemundo se tam ne počutijo najbolje.

Georgina je dejala, da otroke v šoli trpinčijo, tudi fizično. “V šoli so težki trenutki. Drugi otroci jih udarijo, najini pa se ne branijo,” je začela in dodala, “pred dnevi je domov prišel eden od otrok in začel jokati. Vprašala sem, kaj se je zgodilo, in dobila odgovor: Sošolec me je udaril. Vprašala sem ga: Ali se ne znaš braniti?”

Tudi Georgina se še ni navadila na pravila, ki vladajo v Savdski Arabiji. Nedavno je na večerjo z zaročencem prišla v kratkem krilu, za kar ji grozi denarna kazen. V Savdski Arabiji veljajo šeriatska pravila; ženske morajo imeti pokrito celotno telo in se izogibati prosojnim ali ozkim oblačilom. V javnosti se nosi abaja, tradicionalna dolga tunika temne barve.

Cristiano Ronaldo
Profimedia

Pred kratkim se je sicer začela težko pričakovana druga sezona Netflixove resničnostne serije Soy Georgina, v kateri Ronaldova zaročenka razkriva zasebno življenje. Ronalda je spoznala povsem po naključju, ko je bila prodajalka v butiku, v katerega je stopil, in od takrat se ji je življenje popolnoma spremenilo. Danes je Georgina ena najbolj znanih manekenk, njeno razmerje z Ronaldom pa je tema številnih medijev.

“Cristiano je odličen oče in partner, o boljšem nisem mogla niti sanjati,” je razkrila minulo sezono. “Ne kuha, a si po vsem, kar počne, zasluži, da je na mizi pripravljen obrok z veliko ljubezni. Imamo kuharja, včasih pa rada kuham tudi sama. Ko ga ni doma, si privoščim kakšno jed, ki je ne mara ali pa je ne je, ker ni preveč zdrava. Res je, da včasih poje pico, vendar je to enkrat na teden, potem pa pridno telovadi. Rada ga presenetim z jedjo, ki mu je všeč, a včasih komaj čakamo, da odide, da lahko jemo tisto, kar je nam všeč,” je povedala.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.