Gillian Anderson na premieri blestela v tej čudoviti obleki

Magazin 13. Nov 202217:15
Gillian Anderson
Profimedia

Slavna igralka Gillian Anderson je na premieri serije Krona pokazala zares čudovito črno obleko, ki je bila videti tako zelo brezčasno.

Igralka Gillian Anderson je zaslovela kot preiskovalka Dana Scully v Dosjejih X, ki je bila pri gledalcih izjemno priljubljena, v njej je nastopala od leta 1993 do 2002 skupaj z Davidom Duchovnyjem kot agentom FBI.

Sledili sta še dve filmski različici te uspešne serije, leta 2016 pa je serija dobila tudi nekaj novih nadaljevanj, ki so jih oboževalci serije komaj dočakali.

Gillian oboževalci že močno pogrešajo, zato so se je še toliko bolj razveselili, ko so jo videli na premieri novih delov popularne serije Krona.

Gillian Anderson
Profimedia

Gillian se je premiere pete sezone serije Krona v Londonu udeležila odlično razpoložena, v seriji pa je tudi sama zaigrala, ko je upodobila britansko premierko Margaret Thatcher in bila v vlogi videti zares zelo prepričljivo.

Gillian Anderson
Profimedia

Igralka je znana po izdelanem modnem stilu in tudi na premieri serije se je pojavila čudovito oblečena. Gillian je za to priložnost izbrala črno barvo, na rdeči preprogi se je tako pojavila v dolgi črni obleki, ki je bila zelo enostavnega kroja, a je zaradi našitkov delovala nadvse šik.

Gillian Anderson
Profimedia

Tudi pričeske ni prepuščala naključju – odločila se je, da bo svoje valovite lase spela visoko v figo. Prefinjeno, sofisticirano, očarljivo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.