Gisele uživala na največjem karnevalu na svetu (FOTO)

Magazin 24. Feb 202308:00
Gisele Bündchen
Profimedia

V neverjetnem vzdušju največjega karnevala na svetu v Riu de Janeiru je uživala tudi najbolj znana brazilska manekena Gisele Bündchen.

42-letna manekenka si je v živo ogledala mimohod oziroma tekmovanje najboljših šol sambe na znamenitem stadionu Sambadrome.

Kljub številnim nastopajočim, ki poleg plesa in ritma veliko stavijo tudi na razkošne kostume, pa je veliko pogledov pritegnila prav nekoč najbolje plačana manekenka na svetu.

Ta je za karnevalsko povorko, na kateri je plesala in se zabavala v družbi prijateljic, izbrala sproščen videz – kavbojke bele barve in ultrakratko majico, t. i. crop top, ki že dolgo kraljuje v modnih kolekcijah.

Gisele Bündchen
Profimedia

Manekenka, ki je v svoji bogati karieri nosila kreacije najbolj znanih modnih hiš, je povzročila vzhičenje, ko se je pojavila na prizorišču, na katero so jo pospremili varnostniki.

Gisele Bündchen
Profimedia

Kako se je Gisele zabavala, je delila tudi v zgodbah na svojem profilu na Instagramu.

Gisele Bündchen
Profimedia

Manekenka se je v preteklosti udeležila karnevalske povorke v družbi zdaj že nekdanjega moža Toma Bradyja.

Zvezdnik ameriškega nogometa se je pred kratkim upokojil, ob tej priložnosti pa mu je manekenka prek družbenega omrežja zaželela vse najboljše v novem poglavju.

Tom je prvič napovedal upokojitev februarja 2022, 40 dni pozneje pa je odločitev preklical. Prav to je bila kaplja čez rob v zakonu z Gisele. Športnik je namreč manekenki obljubil, da se bo upokojil in se osredotočil na družino, nato pa si je premislil.

Dvojica ima skupaj dva otroka – 13-letnega Benjamina in 10-letno Vivian. “Še naprej bova starša – nudila jima bova ljubezen, skrb in pozornost, ki si jo zelo zaslužita,” je ob novici o ločitvi povedala manekenka. Ločitev med Gisele in Tomom je postala uradna pred 4 meseci.

Gisele Bündchen
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.