Glasbenik The Weeknd živi v razkošnem domu, ki je podoben palači

Magazin 08. Okt. 202113:41
Delite:
The Weeknd
Foto: Profimedia

Potem ko je svojo prejšnjo hišo prodal Madonni za 19 milijonov dolarjev, je nekaj časa iskal nov dom.

The Weeknd je s svojim zadnjim albumom z naslovom After Hours dosegel velik uspeh in očitno je sklenil, da si bo ob tej priložnosti omislil novo domovanje. V Los Angelesu si je kupil vilo, veliko kar tri tisoč kvadratnih metrov.

hiša The Weeknda
Foto : Profimedia

Vse pa le ni teklo tako gladko: prejšnji lastniki čudovite in razkošne vile sprva niso bili zainteresirani za prodajo, tako da so se glasbenikovi nepremičninski agenti morali precej potruditi in jih prepričati. Na koncu jim je uspelo, The Weeknd pa je kupil čudovito in okusno opremljeno nepremičnino za vrtoglavih 70 milijonov dolarjev.

dnevna soba glasbenika The Weeknda
Foto : Profimedia

V hiši, iz katere se razprostira pogled na znameniti Bel Air Country Club, je kar devet spalnic, 13 kopalnic, savna, telovadnica, kinodvorana, glasbeni studio, teniško igrišče, ima pa tudi notranji in zunanji bazen.

bazen glasbenika The Weeknda
Foto : Profimedia

The Weeknd je ljubitelj psov, kot pogosto pokaže svojim oboževalcem – družbo mu med drugim dela velik doberman, ki ima svoj kotiček za počivanje, udoben kavč.

Danes znani glasbenik je bil v mladosti nekaj časa celo brezdomec, s pomočjo nadarjenosti in vztrajnosti pa se je prebil med zvezdnike. Odraščal je v predmestju Toronta, v Scarboroughu, in že pred časom za Variety dejal, da je bilo njegovo otroštvo težko. Leta 1990 se je rodil paru etiopskih priseljencev, starša pa sta se razšla, ko je bil še otrok.

V najstniških letih je zabredel v težave, vrgli so ga iz šole. “Glasba je bila moja terapija, bila je neposredna in ljudem je bila všeč. Vsekakor mi je rešila življenje,” zdaj pravi The Weeknd, ki ne pozablja na svoje oboževalce in vse, ki so ga podpirali na njegovi poti.

Komentari

Vaš komentar