Goldie Hawn in Kurt Russell – najbolj trden par Hollywooda – skupaj že 40 let

Magazin 28. Mar 202210:30 0 komentarjev
Kurt Russell, Goldie Hawn
Profimedia

Slavna hollywoodska igralca Goldie Hawn in Kurt Russell sicer nista poročena, a očitno sta našla formulo za uspešno razmerje, saj sta skupaj že od leta 1983 …

V Hollywoodu sta par, ki ga imajo vsi radi. Goldie (76) in Kurt (71) sta se spoznala leta 1966, 17 let prej, preden sta postala par. Ona pravi, da ji je bil takoj všeč, a se ni nič zgodilo. Ponovno srečanje leta 1983 pa je prižgalo iskrico, ki se je razplamtela v ogenj ljubezni. Po štirih letih razmerja sta skupaj zaigrala v filmu Overboard.

Goldie Hawn
Profimedia

Ko sta Goldie in Kurt začela hoditi, sta bila oba že starša. Goldie je imela Oliverja (45) in Kate (42), otroka iz drugega zakona. Kurt pa je imel iz prvega zakona sina Bostona (42). Ko se je rodil njun skupni sin Wyatt (35), se je preprosto vključil v veliko in srečno družino.

Kurt Russell, Goldie Hawn
Profimedia

Goldie ima zanimiv nasvet: ”Eden od čarov dolgotrajne zveze je, da veste, kdaj se morate odmakniti od partnerja in mu dati prostor. S Kurtom preživiva približno 68 odstotkov časa skupaj in po mojem mnenju je to zdravo razmerje.” Poleg tega Goldie pogosto pohvali svojega partnerja in pravi, da ne more verjeti, da je lahko v življenju tako zelo srečna. Privlačen je, spravlja jo v smeh in je krasen v odnosu z vsemi otroki. Imata pa tudi veliko skupnih hobijev, rada kolesarita, hodita v naravo in degustirata vina. Velikokrat tudi vsa družina skupaj gleda televizijo in se krasno zabava.

Vas zanima še več? Posledite našo Facebook stran N1 Magazin https://www.facebook.com/n1magazin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!