Goran Višnjić oboževalce razveselil z novim uspehom

Magazin 23. Sep 202211:45
Goran Višnjić
Profimedia

50-letni hrvaški igralec je objavil napovednik nove različice kultnega filma iz 80. let Hellraiser, v katerem igra vlogo okultista Voighta.

Goran Višnjić, ki mu je v Hollywoodu uspelo zgraditi lepo kariero, se je pohvalil s še enim uspehom. Potem ko je dobil vlogo v tretji sezoni priljubljene Netflixove serije Vikingi: Valhalla, katere drugo sezono trenutno snemajo v Dubrovniku, je na svojem profilu na Instagramu objavil napovednik svojega novega filma.

Gre za novo različico kultne grozljivke Hellraiser, ki jo bodo od 7. oktobra prikazovali na platformi Hulu. Višnjić v filmu igra gospoda Voighta, skrivnostnega okultista, ki je obseden s Cenobiti oziroma z nadnaravnimi bitji, ki na Zemljo prihajajo iz druge dimenzije. Franšiza Hellraiser doslej obsega deset filmov, knjige, stripe in tudi videoigre.

“Torej, grozljivka … Zelo sem ponosen na to, saj je res dobra. Te filme sem si sposojal v svoji lokalni videoteki (na VHS-kasetah) pred mnogo leti. In ja, toliko sem star. V spominu so mi ostali kot nekaj posebnega, nekaj nenavadnega v svetu grozljivk in čudovito kompleksnega. Tukaj je. Upam, da vam bo všeč,” je igralec zapisal ob objavljenem napovedniku. Njegovi oboževalci so se v komentarjih takoj odzvali z navdušenjem in številnimi pohvalami na Višnjićev račun.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.