Goran Višnjić za novo vlogo povsem spremenil svojo podobo

Magazin 13. Jul 202213:15 0 komentarjev
Goran Višnjić
Profimedia

Znani hrvaški igralec Goran Višnjić, ki je že leta uspešen tudi v Hollywoodu, je za novo serijo Vikingi: Valhalla precej spremenil svojo podobo.

Hrvaškega igralca Gorana Višnjića se še danes številni spominjajo po njegovi odmevni vlogi v ameriški seriji Urgenca, kjer je zaslovel z vlogo dr. Luka Kovaća.

Od tedaj je minilo že mnogo let, igralec pa je v vsem tem času nanizal še številne druge vloge, zadnja v nizu pa je vloga v seriji Vikingi: Vahalla, zaradi katere je povsem spremenil svoj videz.

S svojimi sledilci na Instagramu je že delil prvo fotografijo, ki je nastala na snemanju nove serije, in zraven pripisal: “V delu … In na polovici. Zelo vznemirljivo. Vam je všeč? Videti sem tako zelo resen,” je zapisal igralec.

Po objavi fotografije so sledili številni komentarji, pevka Nina Badrić mu je spročila, da je videti sveže, igralec Enes Bešlagić pa ni skrival, da je nad njegovo novo podobo zelo navdušen. Med komentarji pa so se našli tudi takšni, ki so v Goranu videli slavnega igralca Seana Conneryja, kar je laskalo tudi Goranu.

V tretji sezoni te hit serije bo zaigral kot Erik the Red, poleg Višnjića pa igralsko zasedbo sestavljajo še Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes in Caroline Henderson.

Vsekakor impresivno in prav gotovo vredno ogleda.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!