Hailey Bieber je novi obraz in ambasadorka znamke nakita Tiffany & Co.

Magazin 21. Jun 202209:15
hailey bieber za tiffany & co

Luksuzna ameriška draguljarna Tiffany & Co. je izdala svojo najnovejšo kolekcijo in oglaševalsko kampanjo, v kateri nastopa njihova nova ambasadorka Hailey Bieber.

Multitalentirana manekenka je predstavljena v novih promocijskih fotografijah za Tiffanyjevo T kolekcijo. To je prva oglaševalska kampanja za Tiffany, v kateri nastopa Hailey, odkar je manekenka oktobra lani podpisala vlogo uradne ambasadorke blagovne znamke. Pred tem so jo večkrat opazili, da je na družbenih medijih objavljala fotografije, na katerih nosi Tiffanyjeve dragulje na odmevnih dogodkih.

”Na ženske, ki jih občudujem, imam posebne spomine, ko nosijo nakit Tiffany & Co. … snemanje nedavne kampanje je bilo neverjetno. Rada delam z ekipo Tiffany. Moje sanje so bile vedno, da se povežem z blagovno znamko, in zelo sem hvaležna, da sem obraz Tiffany T kolekcije,” je o kampanji povedala vplivnica.

hailey bieber za tiffany & co
Profimedia

Na fotografijah jo lahko vidimo na klasičnih stolih iz sredine prejšnjega stoletja, kot sta dizajnerski stol Canteliver Cesca Marcela Breuerja in klasični stol Pierre Jeanneret s palico, ki te podobe popeljejo v sfero življenjskega sloga in v mladinsko kulturo – na kar se je osredotočilo novo vodstvo Tiffanyja. Oba dizajna stolov sta namreč med pandemijo postala zbirateljski predmet med mladimi, modno ozaveščenimi potrošniki, izvršni podpredsednik Tiffanyja za izdelke in komunikacije Alexandre Arnault pa ima stole Jeanneret celo v svoji pisarni.

hailey bieber za tiffany & co
Profimedia

”Ikona sodobnega sloga, Hailey Bieber, uteleša močan duh kolekcije T. Navdušeni smo, da nastopa v naši novi kampanji T Collection,” je povedal Arnault o novi funkciji Hailey Bieber. Medtem ko je Tiffanyjeva klasična kolekcija T v desetletjih doživela različne ponovitve, njena najnovejša kolekcija vključuje okrogle obeske in uhane z obročem – nekateri z diamanti iz pavéja – ki se prodajajo od 3.500 do 6.800 ameriških dolarjev. Del kolekcije bo na voljo septembra, del pa šele v začetku leta 2023.

hailey bieber za tiffany & co
Profimedia
Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku
Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.