Halle Berry in njenih 55 let – izdala je ključ do lepega naravnega staranja

Magazin 11. Jul 202208:45
Halle Berry
Foto: Profimedia

Igralka Halle Berry bo 14. avgusta praznovala 55. rojstni dan. Leta so zanjo res samo številka, saj je videti vsaj desetletje mlajša. Le kje se skriva ključ njenega vrhunskega videza, ne da bi zanj iskala pomoč pri lepotnih kirurgih.

Danes ena večjih hollywoodskih zvezd, igralka Halle Berry, se je s svojimi 18 leti iz Čikaga preselila v New York. Takrat je nekaj časa živela v nastanitvenem centru za brezdomce, saj je bila povsem brez denarja. ”Ko sem klicala mamo, da bi mi poslala nekaj denarja, me je zavrnila. Rekla je, da če želim biti tam, naj se potrudim. Tako ni bilo nobene opcije, da bi vrgla puško v koruzo,”  pravi Halle in dodaja, da ji je v bistvu za to še hvaležna. ”Danes vem, da je to ena najboljših stvari, ki jo je storila zame. Priznam pa, da ko me je zavrnila, eno leto nisem govorila z njo.” Halle si je nato našla službo natakarice, in ko je zaslužila prvi denar, si je poiskala stanovanje.

Halle Berry
Profimedia – Premiera filma Operacija mečarica iz leta 2001

Halle ni tipična 55-letnica. V nasprotju z njenimi kolegicami svojega videza ni želela prepustiti naključju, zato je začela paziti na prehrano in se ukvarjati s fitnesom. Svoje recepte objavlja na družbenih omrežjih, tako da so jo številni vprašali, kaj jo motivira za tako življenje, ona pa je odgovorila, da jo motivirajo fotografije drugih in kako so videti njihova telesa, zato si želi tudi sama takšnega videza. Ni pa to edini razlog, zakaj se zdravo prehranjuje in trenira. ”Telovadim tudi za svoja otroka, Nahlo (14) in Mace (8). Želim videti svoje vnuke pa tudi biti vzor otrokom in jim pokazati, da morajo tudi oni živeti zdravo,” je še dejala Halle.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar