Harry in Meghan po dolgih dveh letih skupaj obiskala kraljico

Magazin 15. Apr 202209:54 > 14:26 0 komentarjev
princ Harry
Profimedia

Britanski princ Harry se z ženo Meghan mudi v Evropi. To priložnost je izkoristil tudi za obisk svoje babice, kraljice Elizabete II.

Vojvoda in vojvodinja Susseška, ki sta leta 2020 britanski dvor zamenjala za Kalifornijo, sta se prvič po marcu 2020 skupaj z roko v roki vrnila v Združeno kraljestvo, piše ameriški People.

Tiskovni predstavnik para je potrdil, da sta na gradu Windsor obiskala Harryjevo babico, 95-letno kraljico.

Za zdaj ni znano, ali sta zakonca na obisku spremljala tudi njuna otroka, dveletni Archie Harrison in desetmesečna Lilibet Diana. Če sta s seboj vzela tudi malčka, je kraljica prvič spoznala svojo pravnukinjo.

40-letna Meghan se v Evropo ni vrnila od marca 2020, ko sta se s 37-letnim princem Harryjem tudi uradno odpovedala vsem kraljevim dolžnostim. Nove izzive sta našla v ZDA, kjer sta podpisala večmilijonske pogodbe z Netflixom in Spotifyjem.

Princ Harry se je v Združeno kraljestvo vrnil dvakrat sam: aprila leta 2021 zaradi pogreba svojega dedka princa Filipa, julija 2021 pa je skupaj s starejšim bratom princem Williamom odkril kip svoje pokojne matere, princese Diane. 

Tiskovni predstavnik vojvode in vojvodinje Susseške je v ponedeljek potrdil, da bo Meghan moža na igrah spremljala uvodne dni. Mednarodno športno tekmovanje, ki ga je Harry ustanovil za invalidne vojne veterane, tokrat gosti Haag na Nizozemskem.

Meghan se je Harryju na omenjenih igrah prvič pridružila leta 2017 v Torontu, ko sta se javnosti tudi uradno predstavila kot par. Ponovno mu je na igrah stala ob strani leta 2018 v Sydneyju, kmalu po tem, ko je par sporočil, da pričakujeta prvega otroka.

Harry
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!