Hči Angeline Jolie z androgenim stilom raziskuje svojo identiteto

Magazin 24. Nov. 202120:001 komentar
Delite:
Shiloh Jolie Pitt
Foto: Profimedia

Shiloh Jolie-Pitt, 15-letna hči Brada Pitta in Angeline Jolie, se v svet estrade prebija z androgenim stilom, kjer meša povsem ženske z moškimi kosi oblačil.

Angelina Jolie v zadnjem mesecu navdušuje s stajlingi na rdečih preprogah. Na odmevne premiere jo vedno spremljajo njeni otroci, med njimi je najpogosteje opažena Shiloh Jolie-Pitt. Petnajstletnica z modnimi izbirami na dogodkih preseneča. Odloča se za povsem dekliške obleke v A-kroju in povsem moške, sproščene kose.

shiloh jolie pitt
Foto : Profimedia

Shiloh Jolie-Pitt obožuje moška oblačila

Mlado Shiloh smo v zgodnjem otroštvu le redko spremljali v medijih. Angelina Jolie je želela, da je odraščanje vseh otrok oddaljeno od javnosti in medijske pozornosti. Prvič je v medijih presenetila s kratko frizuro. Angelina Jolie je leta 2011 za Vanity Fair povedala: “Shiloh želi postati fant, zato smo ji postrigli lase. Zdi se ji, da je enaka kot njeni bratje.”

shiloh jolie pitt
Foto : Profimedia

Njeno iskanje identitete, ki ga izraža tudi z modnimi odločitvami, sega že v otroštvo – že pri rosnih dveh letih je starše prosila, da jo kličejo po imenu John. Brad Pitt je to komentiral leta 2008: “Želi, da jo kličemo John ali Peter, in to upoštevamo. Marsikomu je takšno pogovarjanje nezaslišano, nam pa povsem normalno.”

shiloh jolie pitt
Foto : Profimedia


Shiloh je novi videz prvič pokazala na premieri filma
Eternals v Los Angelesu, kjer je skupaj z brati in sestrami na rdeči preprogi spremljala mamo, Angelino Jolie. Rada izbira krajše obleke s klasičnimi dekliškimi kroji, pri zaključevanju stajlinga pa se izogiba čevljem s peto. Njena izbira čevljev so superge.

Angelina Jolie je za hčerkin modni slog uporabila poseben izraz: “Zdi se nam, da ima Shiloh ‘Montenegro’ stil. Oblači se kot majhen fant – rada ima trenirke in običajne kostime.” Svojo ljubezen do sproščenosti je Shiloh izrazila tudi na premieri filma Paper & Glue, kjer je v svojem slogu nosila pulover s kapuco in sproščene hlače.

shiloh jolie pitt
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar