Horoskop: Katera znamenja se raje družijo z živalmi kot z ljudmi?

Magazin 07. Jan 202209:00 0 komentarjev
Živali
Profimedia

Nekateri ljudje stkejo še zlasti močne vezi s svojimi hišnimi ljubljenčki. Najpogosteje so med njimi naslednja astrološka znamenja.

BIK

Biki imajo veliko potrebo po odgovornosti in skrbi za druge, zato zelo radi skrbijo tudi za živali. So predani in se radi crkljajo tudi s svojim štirinožcem. Odnos z živaljo jim pomeni predvsem varnost. ne nazadnje jih žival ne bo nikoli razočarala, kar za ljudi težko rečemo.

DVOJČKA

Vemo, da so dvojčki izredno družabna bitja in ravno zato imajo radi tudi živali – ne marajo biti sami, in če imajo doma psa ali mačko, jim ni nikoli dolgčas. Seveda pa morajo imeti ob sebi tudi ljudi, ki bodo poskrbeli za njihovega ljubljenčka, ko se odpravijo naokoli.

RAK

Raki so izjemno čustveni in odnosi jim pomenijo vse. Nenehno se trudijo in utrjujejo prijateljstva, ljubezensko zvezo, družinske vezi … In prav tako pomembni so jim tudi odnosi z živalmi. Ker se pogosto počutijo osamljene in se izgubijo v mislih, jim živalska družba velikokrat bolj ustreza kot človeška. To jim omogoča, da lahko brez besed in samo s čustvi razvijejo vez s svojim ljubljenčkom.

DEVICA

Tudi device lahko kdaj odpovejo zmenek s prijateljem, partnerjem ali družinskim članom samo zato, da preživijo nekaj kakovostnega časa s svojim ljubljenčkom. Če se želite prikupiti devici, očarajte njenega/njegovega hišnega ljubljenčka, pa boste na dobri poti do uspeha.

TEHTNICA

Tehtnice uživajo v skrbi za druge, posebno za živali. Lahko jim omogočijo občutek varnosti, poskrbijo za njihovo zdravje in dobro počutje, hkrati pa niso nikoli sami (samota jih lahko namreč precej prizadene). Veljajo za nežno in potrpežljivo znamenje, kar je kot nalašč za posvojitelja živali. Mnogokrat jim je pomembneje, kako se počuti njihov kosmatinec kot družba prijateljev.

RIBI

Podobno kot tehtnice imajo tudi ribe izreden čut za skrb, ki ga pogosto pokažejo tako, da postanejo prostovoljci za določena dela ali dogodke. Zanje je neprecenljivo, če lahko rešijo žival, zanjo poskrbijo in ji poiščejo ljubeč dom. Živali se v družbi rib počutijo odlično, saj jim znajo vračati brezpogojno ljubezen.