Hrvati pokajo od smeha: ko se človek preveč naveže na avto

Magazin 22. Maj 202409:25 10 komentarjev
Čeh v Dalmaciji
Foto: Index.hr/Lajk.hr

Čeh, ki si je privoščil počitnice na Hrvaškem, je postal viralen in predmet debate na družbenem omrežju.

Na spletnem portalu Index.hr so objavili zgodbo o Čehu, ki je v Dalmacijo prišel s svojim jeklenim konjičkom in ki je svojo strast do avtomobilov izrazil na nenavaden način. Namesto običajnih metod za zaščito pnevmatik je uporabil nekaj povsem edinstvenega.

Na fotografiji, ki jo je medij delil na Facebooku, je prikazan luksuzni BMW s presenetljivim dodatkom – podstavki za cvetlične lonce, ki so služili kot zaščita za gume.

“Čehi so prispeli v Dalmacijo, večni vir navdiha in viralnih fotografij. Ta tip se je odločil, da bo pnevmatike na luksuznem avtomobilu zaščitil s podstavki za cvetlične lonce,” so zapisali na mediju.

Čeh v Dalmaciji
Foto: Index.hr/Lajk.hr

Ta fotografija je sprožila različne komentarje in šale.

“Prej smo se jim smejali, ker vozijo škode, zdaj imamo nov razlog,” je zapisala neka uporabnica. “Mogoče ga je sram. Ne želi, da se vidi, kakšna platišča ima,” je pristavil drugi uporabnik.

Spet tretji so to opredelili kot primer, ko se človek preveč naveže na avto. “Ko človek postane suženj svojega avtomobila,” je pripomnil tretji, medtem ko je nekdo drug dejal, da kaj takega lahko vidiš samo pri Čehih.

Dogodek se je sicer zgodil že pred časom, zdaj pa je spet zakrožil po družbenih omrežjih.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje