Jason Momoa se je opravičil za napako, ki jo je storil med raziskovanjem Rima

Magazin 19. Maj 202216:15 0 komentarjev
Jason Momoa
Profimedia

Priljubljeni hollywoodski igralec je med svojim zadnjim potepom po Rimu posnel nekaj fotografij in videov v sikstinski kapeli. Napaka!

Pred dnevi je zvezdnik Jason Momoa, ki te dni v Italiji snema nadaljevanje filmske franšize Hitri in drzni, objavil posnetke iz Apostolske palače, ki jo je obiskal med obiskom Rima. S tem ne bi bilo nič narobe, če bi bilo snemanje in fotografiranje znotraj palače dovoljeno.

Bliskavica lahko poškoduje slikarske mojstrovine in umetnine, zato je snemanje filmov in fotografiranje v palači prepovedano. A očitno zvezdnika to ni ustavilo. ”Rad te imam, Italija. Kakšen krasen začetek našega prostega dne v Rimu,” je pod sliko iz sikstinske kapele zapisal Momoa in požel nemalo zgražanja. Števili so bili prepričani, da je bil igralec deležen posebnih ugodnosti zaradi svojega zvezdniškega statusa.

Da bi pogasil požar, je Momoa objavil posnetek, na katerem se za svoje dejanje globoko opravičuje. V njem je dejal, da s tem ni želel izraziti nespoštovanja do kogarkoli. ”Sikstinsko kapelo sem prvič obiskal, ko mi je bilo 19 ali 20 let. Vedno sem želel obisk ponoviti, tako sem povabil prijatelje in soigralce, da se na lastne oči prepričajo o tem prekrasnem mestu,” je zapisal zvezdnik filma Aquaman in ob tem dodal, da so številni izrazili željo, da bi z njim posneli fotografijo, kar ga je začudilo: ”Med obiskom Vatikana in vseh njegovih čudes si želijo posneti fotografijo z mano?! Ni mi bilo jasno, zakaj, a sem dovolil, da smo se skupaj slikali. Vprašal sem za dovoljenje, saj nikoli ne bi želel storiti česar, s čimer bi užalil kogarkoli. Če se kdo počuti užaljenega, se mu globoko opravičujem. To nikakor ni bil moj namen. Plačal sem, da smo lahko imeli nekaj zasebnosti, poleg tega sem cerkvi namenil lepo donacijo. Rad vas imam in žal mi je, če sem kogarkoli užalil.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!