Je kraljica Elizabeta II. res pila čaj z medvedkom?

Magazin 05. Jun 202214:37 > 18:12 0 komentarjev
Kraljica in Paddington
Reuters

Večtisočglava množica, zbrana pred Buckinghamsko palačo, je sinoči z nestrpnostjo pričakovala začetek koncerta ob 70-letnici vladanja kraljice Elizabete II. A še pred začetkom koncerta so na velikem platnu predvajali nenapovedan skeč, v katerem se je britanska monarhinja pogovarjala z znanim animiranim likom – medvedkom Paddingtonom. Pa se je res?

Po poročanju N1 Hrvaška, ki ima v Londonu na proslavljanju kraljičine obletnice tudi svojega dopisnika, so predstavniki kraljeve družine sporočili, da je kraljica dejansko nastopila v predvajanem skeču. Na posnetku vidimo kraljico Elizabeto II. in medvedka Paddingtona med pitjem popoldanske skodelice čaja, kjer Paddington kraljico povpraša, ali bi ji morda poleg čaja prijal tudi sendvič z marmelado. Vendar ga kraljica preseneti z odgovorom, da tudi sama vedno v torbici hrani sendvič z marmelado. Več pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

To pa ni bil prvi nastop kraljice Elizabete II. s katerim od znanih filmskih junakov. Leta 2012 je nastopila v posnetku na otvoritvi olimpijskih iger v Londonu z najbolj znanim tajnim agentom vseh časov Jamesom Bondom, ki ga je upodobil britanski igralec Daniel Craig. Bond je takrat kraljico pospremil na otvoritveno slovesnost. V skeču so nastopili tudi kraljičini psi.

Koncerta, ki ga je v živo spremljalo preko 22 tisoč ljudi, preko malih zaslonov in po spletu pa več milijonov, se kraljica ni udeležila. V njenem uradu so zapisali, da se »kraljica Elizabeta II. sicer ne udeležuje koncerta v živo, toda v veliko veselje ji je, da ljudje razumejo, koliko ji pomeni ta dogodek in to, da vsi, ki si boste ogledali prireditev, uživate.”

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!