Jelena Đoković: To je vsak dan bitka (VIDEO)

Magazin 01. Okt 202305:25 0 komentarjev

Jelena Đoković je za N1 razkrila, koliko časa pred zasloni preživita njena otroka.

Žena teniškega asa Novaka Đokovića Jelena Đoković se je v četrtek mudila v Ljubljani, saj se je udeležila premiere dokumentarnega filma Modrost travme, ki govori o zdravniku in avtorju svetovnih uspešnic za samopomoč Gaborju Matéju.

Film, ki se ukvarja s tematikami tesnobe in zasvojenosti, je posebnega pomena tudi za Jeleno Đoković, ki je s soprogom leta 2007 ustanovila Fundacijo Novaka Đokovića, ki se ukvarja z zagotavljanjem dostopa do primerne predšolske oskrbe za vse otroke.

Zakonca Đoković imata tudi sama dva majhna otroka. Na premieri smo Jeleno Đoković zato med drugim povprašali o tem, koliko časa smeta njena otroka preživeti pred zasloni. Več v videu zgoraj!

Kot direktorica fundacije in zagovornica t. i. zavestnega starševstva je Jelena Đoković na obisku v Sloveniji pred enim letom od slovenskih staršev največ vprašanj dobila prav o rabi tehnologije. Kaj še je povedala o starševstvu ter vzgoji in dinamiki unikatnega družinskega življenja, si preberite v intervjuju Jelena Đoković za N1: Jaz maltretiram Novaka, on pa mene (VIDEO).

Zgolj v Sloveniji je trenutno med 2.500 in 3.000 mladoletnikov, ki so zaradi pretirane rabe digitalnih vsebin nefunkcionalni, torej močno zasvojeni. Narašča tudi trend izpuščanja pouka zaradi zasvojenosti z ekrani. Zaradi te problematike vse več družin išče pomoč. Več o tem si preberite v prispevku Zaskrbljeni slovenski starši: “Noče iz hiše, dan je zamenjala za noč”.