Jennifer Aniston pokazala obraz brez trohice ličil

Magazin 18. Jan 202217:45 0 komentarjev
Jennifer Aniston
Profimedia

Nekatere svetovne zvezdnice rade pokažejo svoj naravni videz, med njimi je tudi priljubljena hollywoodska igralka.

Jennifer Aniston velja za osebo, ki je v javnosti vedno dobro razpoložena, prijazna do oboževalcev in do potankosti urejena. V svojem prostem času pa si rada privošči ležernost: pogosto jo je mogoče videti, ko hiti po opravkih, oblečena v športna oblačila, zelo rada na primer nosi kavbojke, njen obraz pa je nenaličen.

Jennifer Aniston
Profimedia

Jennifer prisega na naravno lepoto – dopolnila je 52 let, uporablja organsko kozmetiko in neinvazivne kozmetične postopke. Utrinke iz svojega vsakdana pogosto objavlja na Instagramu, kjer je oboževalce pred kratkim presenetila s fotografijo obraza od blizu. Pokazala jim je, kako je videti v trenutku, ko pride iz kopalnice.

Jennifer je s to potezo verjetno hotela ženskam pokazati, da je naravna lepota čudovita, hkrati pa predstaviti svojo novo linijo za nego las, imenovano LolaVie. Številni menijo, da je igralka tudi brez šminke videti vsaj nekaj let mlajša, sama pa je večkrat poudarila, da je poleg nege kože pomembno poskrbeti za dobro počutje s pomočjo vadbe in pravilnega načina prehranjevanja. Njej se vse skupaj očitno odlično obrestuje.

Tudi na splošno se je v zadnjih letih trend naravnega videza razširil po družbenih omrežjih, tudi druge zvezdnice pogosto delijo fotografije, na katerih so brez ličil, ter tako spodbujajo ženske, da sprejmejo svojo naravno podobo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!