Jennifer Lawrence uživa v materinski vlogi in dolgih sprehodih

Magazin 15. Jan 202310:15
Jennifer Lawrence
Profimedia

Hollyoodska igralka Jennifer Lawrence je lani prvič okusila čare materinstva in ne skriva, da ji je nova vloga pisana na kožo.

Jennifer Lawrence ni bila ena tistih zvezdniških nosečnic, ki bi nosečnost skrivala vse do konca, prav nasprotno, po ulicah New Yorka in Los Angelesa je ponosno kazala svoj rastoči trebušček in zdelo se je, da je ne motijo niti številni paparaci, ki so ji ves čas sledili po mestu. Zdaj je že nekaj časa ponosna mamica in svojega sina, ki mu je dala ime Cye, preprosto obožuje .

Nedavno so jo vedno dežurni paparaci ujeli v enem od parkov v Los Angelesu, kjer je s svojim malim princem uživala v naravi, saj obožuje dolge sprehode in čas, ki ga lahko posveti svojemu malemu nadobudnežu.

Jennifer Lawrence
Profimedia

Kljub nekoliko hladnejšim dnem se Jennifer ni pustila motiti, ob vozičku je nekaj časa tekla in nekaj časa hodila ter s tem pokazala, da ves čas skrbi za odlično formo.

Njen materinski stil je zelo udoben, v parku je tako nosila športni pulover, pajkice in udobne superge, svoj pogled pa je poskušala skriti s športno kapo in tako pridobiti vsaj malo zasebnosti.

Jennifer Lawrence
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.