Jeremy Renner se je oglasil iz bolnišnične postelje

Magazin 04. Jan 202306:30 0 komentarjev
Jeremy Renner
Jeremy Renner/INSTAGRAM

Po nesreči s plugom v mestu Reno v Nevadi se je svojim oboževalcem iz bolnišnične postelje oglasil 51-letni ameriški zvezdnik Jeremy Renner.

Ameriški igralec Jeremy Renner, ki se je nedavno ponesrečil med pluženjem snega, zaradi česar so ga hudo poškodovanega odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, se je iz bolniške postelje oglasil svojim oboževalcem. Na družbenem omrežju Instagram je objavil fotografijo obraza, na katerem so vidne modrice, in se jim zahvalil za podporo.

“Hvala vsem za prijazne besede. Preslabo sem, da bi tipkal. Vam pa vsem pošiljam ljubezen,” je zapisal pod objavljeno fotografijo.

Zvezdnik filma Maščevalci (Avengers) je, kot smo že pisali, nesrečo utrpel med pluženjem z lastnim plugom, ki tehta 6.500 kilogramov, kar je trikrat več od povprečnega avtomobila, je po navedbah britanskega BBC po nesreči sporočil lokalni šerif. Rennerja so spričo poškodb v bolnišnico odpeljali s helikopterjem, od tam pa so sporočili, da je v kritičnem, vendar stabilnem stanju.

Renner je po navedbah omenjenega britanskega medija začel plužiti za tem, ko je eden od družinskih članov, ki je vozil njegov avto, obtičal v snegu. Potem ko je avtomobil uspešno osvobodil snega, je stopil iz pluga in spregovoril s sorodnikom, na kar pa se je plug začel premikati. Igralca naj bi zadel “velik kos opreme” ob tem, ko se je skušal prebiti v plug.

Renner v filmih o superjunakih Maščevalci igra lokostrelca Hawkeya (Sokolje oko), sicer pa je dvakratni nominiranec za oskarja znan tudi po resnejših vlogah. Nominaciji je prejel za film Bombna misija, kjer je igral specialista za odstranjevanje eksploziva v Iraku, in za vlogo v filmu Mesto.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!