Igralka Jessica Biel praznuje 40 let in pravi, da ima vse, kar potrebuje

Magazin 03. Mar 202207:00 0 komentarjev
Jessic Biel Zimberlake
Profimedia

''Z nikomer se ne zabavam bolj, z nikomer se ne smejim več, do nikogar ne čutim toliko in z nikomer nimam toliko zgodovine. Vse najboljše za 40. rojstni dan, ljubezen moja,'' je lani ob 40-letnici svojega moža, zvezdnika Justina Timberlaka, zapisala Jessica Biel, ki ta okrogli rojstni dan slavi ravno danes. Kaj so ji zakuhali in kupili mož in sinova, še ne vemo, brez dvoma pa bo veselo, sladko in polno ljubezni.

Jessica Biel se je rodila 3. marca 1982 v mestecu Ely v Minnesoti. Zaslovela je že pri 14 letih z vlogo Mary Camden-Rivera v družinski nadaljevanki Sedma nebesa, ki je bila velika uspešnica tudi pri nas.  Hitro je vloge dobila tudi hollywoodskih filmih – Poletni ulov, Teksaški pokol z motorko, Uleejevo zlato, Pravila privlačnosti, Blade:Trojica, Elizabethtown, Cellular, Gasilca pred oltarjem, Iluzionist …

Sedma nebesa

Že med snemanjem serije Sedma nebesa je bila tipično najstniško uporniška. Ker je igrala duhovnikovo hčer, je morala upoštevati številna pravila. “V taki seriji ne moreš veliko narediti iz svojega lika,” je povedala Jessica: “Morali smo ostati v mejah te verne družine. Ko si najstnik, pa želiš delati še kaj drugega kot upoštevati pravila. Hotela bi se postriči ali spremeniti barvo las, a tega ne moreš, ker si podpisal pogodbo.” A pogodba je ni ustavila. “Lase sem si na koncu postrigla in zaradi tega sem imela težave. Vsem sem se morala opravičiti. V bistvu je bila to rdeča nit mojega dela pri seriji – vedno sem se opravičevala.”

Jessica Biel
Profimedia

Justin

Leta 2009 je Jessica spoznala Justina Timberlaka in tri leta pozneje sta se poročila. “Ona je edina zares pomembna oseba v mojem življenju,” je v nekem intervjuju povedal pevec in igralec, ki je Jessici na zaroki na prst nataknil velik diamant. Jessica si je poročno obleko kupila v Parizu, usodni da pa je zvezdniški par dahnil v Italiji v mestecu Fasano. Zakonca še danes trdita, da je fantastično biti poročen, še bolj pa uživata v vlogi staršev dveh sinov.

Jessica Biel
Profimedia

Ko so jo pred 40. rojstnem dnem vprašali, kaj si želi za svoj praznik, je odgovorila: “Vse imam. Trenutno sem najbolj srečna v svojem življenju in prav ničesar ne potrebujem.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!