Jessica Chastain: Nimam težav z goloto, a sleče naj se tudi soigralec

Magazin 24. Okt 202120:00 > 27. Okt 2021 10:00
Jessica Chastain
Profimedia

Jessica Chastain, ki jo trenutno lahko gledamo v seriji Prizori iz zakonskega življenja, je v popolno goloto pred kamerami privolila le pod pogojem, da se sleče tudi njen soigralec Oscar Isaac.

“Že na začetku sem povedala: Nimam težav z goloto, a vsak del telesa, ki bo viden pri meni, naj pokaže tudi Oscar,” je 44-letna igralka povedala na gostovanju v pogovorni oddaji The View skupaj z Isaacom.

Jessica Chastain, Oscar Isaac
Profimedia

Pojasnila je, da se ji zdi pomembna uravnoteženost, saj se sicer lahko hitro počutiš prisiljenega v dejanje slačenja in znajdeš v položaju žrtve. 42-letni Isaac pa je dodal, da sam sploh ni vedel, kako zelo razgaljen bo na ekranih, bojda je mislil, da bo vse skupaj bolj zatemnjeno.

Njuna “kemija” skoraj zakuhala škandal

Da ne bi razkrili preveč iz serije, o kateri se že tako veliko govori, naj povemo le, da je Jessica popolnoma gola v prizoru pod tušem, Oscarja pa v Adamovem kostumu vidimo v malce drugačni situaciji. Ne manjkajo seveda niti prizori seksa, o katerem se v seriji veliko pogovarjajo.

Igralski par z nesporno medsebojno “kemijo” – poznata se že dolgo, skupaj sta tudi študirala igro na uglednem Juilliardu – je v začetku septembra na rdeči preprogi v Benetkah dvignil precej prahu z odkritim spogledovanjem, medtem ko je bila v neposredni bližini Oscarjeva žena, danska scenaristka Elvira Lind, s katero imata dva otroka.

Jessica Chastain, Oscar Isaac
Profimedia

A, kot se je izkazalo pozneje, je šlo le za odlično igro in premišljeno promocijsko potezo ob premieri omenjene serije, ki jo je Hagai Levi v ZDA prenesel po predlogi kultne istoimenske švedske miniserije iz leta 1973 s podpisom velikega Ingmarja Bergmana.

Jessicin mož je italijanski poslovnež Gian Luca Passi de Preposulo, s katerim imata prav tako dva otroka. Rdečelasa dobitnica zlatega globusa in nominiranka za oskarja se je pred kratkim mudila v Rimu, kjer je na filmskem festivalu predstavila svoj novi film, biografsko dramo The Eyes of Tammy Faye.