Justin Timberlake in Jessica Biel prodajata svojo vilo za 35 milijonov

Magazin 13. Okt. 202111:22
Delite:
luksuzna vila
Foto: Profimedia

Slavni hollywoodski par Justin Timberlake in Jessica Biel prodaja svojo vilo v eni od najbogatejših sosesk na svetu, in sicer za kar 35 milijonov dolarjev. Med drugim je v njej sedem spalnic in trinajst kopalnic.

Pevec Justin Timberlake in igralka Jessica Biel sta svojo vilo v Hollywood Hillsu ocenila na kar 35 milijonov dolarjev. Posestvo leži na parceli, veliki 10 hektarjev in je sestavljeno iz glavnega dvorca s 13.530 kvadratnimi metri, ki ima sedem spalnic in 13 kopalnic ter ločeno hišo za goste. V vili imata številne luksuzne dodatke, na primer telovadnico, projekcijsko sobo, gurmansko kuhinjo, osvetljeno teniško igrišče, dva bazena in lasten zelenjavni vrt, ki zagotavlja sveže sestavine – od kmetije do mize.

justin timberlake in jessica biel
Foto : Profimedia
luksuzna vila timberlake
Foto : Profimedia

Timberlake, z Grammyem nagrajeni pevec in igralec, je leta 2002 pred poroko z igralko Jessico Biel vilo kupil za 8,3 milijona dolarjev. Glavna rezidenca v slogu španske vile je bila zgrajena leta 2000. 40 -letni Timberlake in 39 -letna Biel, ki imata skupaj dva otroka, sta vilo skupaj prenovila in dodala dva bazena.

luksuzna vila timberlake
Foto : Profimedia

Posestvo je posebno tudi zato, ker ima veliko hollywoodske zgodovine. Nekoč je bil to del posestva hollywoodskega zvezdnika Errola Flynna. V 40. letih je Flynn zgradil zgradbo s skritimi prehodi, luknjami in dvosmernimi ogledali, ki je bila tako zloglasna, da sta jo Robert Matzen in Michael Mazzone dokumentirala v knjigi Errol Flynn je spal tukaj.

luksuzna vila timberlake
Foto : Profimedia

V 80. letih prejšnjega stoletja so hišo na žalost podrli in zemljo razdelili. Igralka Helen Hunt je zgradila novo hišo na parceli velikosti približno tri hektarje, ki jo je pozneje prodala Timberlaku. Nekdanji član skupine NSYNC je od gospe Hunt kupil tudi približno sedem hektarjev veliko zemljišče, ki stoji za glavno rezidenco in ponuja dodatno zasebnost.

luksuzna vila timberlake
Foto : Profimedia

Osrednji del doma je pokrita zunanja terasa z lesenim stropom ter bazen in masažna kad s pogledom na dolino San Fernando. Bazen poteka po celotni dolžini hiše, nato pa se razlije še v manjši ločen bazen. Vrtoglava vrednost posestva je povsem upravičena, se strinjajo nepremičninski strokovnjaki, saj ima tudi eno od največjih zelenic v hollywoodskih hribih. G. Timberlake in ga. Biel tega nista komentirala. Par ima premoženje še v New Yorku, Montani in Tennesseeju, to posestvo pa prodajata, ker sta najmanj časa preživela prav v Los Angelesu.

luksuzna vila timberlake
Foto : Profimedia
Komentari

Vaš komentar