Justin Timberlake in Jessica Biel sta poročena že 10 let

Magazin 23. Okt 202211:45
Justin Timberlake
Profimedia

Ameriški pevec in igralec Justin Timberlake praznuje 10. obletnico poroke z ameriško igralko Jessico Biel.

“Zaradi tebe sem vsak dan boljši mož in oče,” je pevec zapisal v sredo na Instagramu, zapisal je še: “10 let ni dovolj!” Delil je tudi serijo fotografij para iz različnih obdobij.

Ena izmed fotografij prikazuje, kako par poustvarja kultni prizor poljubljanja testenin iz animirane klasike iz leta 1955 Dama in potepuh, medtem ko sedita v restavraciji. Na drugi fotografiji skupaj obirata grozdje, na tretji pa sta na tednu mode v Parizu …

Zvezdnika, ki sta se poročila leta 2012 v Fasanu v Italiji, imata dva sinova – sedemletnega Silasa Randalla in dveletnega Phineasa.

Junija se je igralka ob očetovskem dnevu poklonila Timberlaku, na Instagramu je objavila družinsko fotografijo.

“Za svet si oče. Toda za svojo družino si ti svet. Ne vem, kdo je to rekel, toda kdorkoli je to že bil, je imel prav. Radi te imamo. Hvala, ker si naše vse!”

Maja je Jessica razkrila skrivnost svojega dolgotrajnega zakona s pevcem.

“Justin mi vedno reče: Morda sva poročena, a morava se še naprej videvati. In to je res. Še naprej si morate vzeti čas drug za drugega, drug drugega morate dati na prvo mesto. Skupaj počnite stvari, ki jih imate radi. Kot vsi vemo, ni vedno enostavno, toda zaradi lepih trenutkov so težki časi lažje premagljivi.”

Justin Timberlake
Profimedia

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.