Kaia Gerber in Austin Butler zaljubljena do ušes

Magazin 28. Maj 202212:45
Kaia Gerber
Profimedia

Ona je ena najbolj iskanih manekenk ta trenutek, on pa eden najbolj iskanih igralcev. 20-letna Kaia Gerber in 30-letni Austin Butler svoje ljubezni ne skrivata več.

Kaia Gerber
Profimedia

Marca sta se prvič kot par pojavila na enem izmed družabnih dogodkov, dva meseca pozneje pa sta skupaj pozirala na rdeči preprogi fimskega festivala v Cannesu. Udeležila sta se premiere filma Elvis Baza Luhrmanna. V težko pričakovanem filmu se je Butler prelevil v kralja rokenrola Elvisa Presleyja.

Kaia Gerber
Profimedia

Hči legendarne manekenke Cindy Crawford je za premiero izbrala elegantno rdečo obleko znamke Hedi Slimane. Tudi Butler je izbral smoking omenjenega modnega oblikovalca. Par se sicer po rdeči preprogi ni sprehajal skupaj, saj so Butlerja čakale delovne obveznosti, kot je poziranje s filmskimi soigralci iz filma Elvis.

Kaia Gerber
Profimedia

Se je pa manekenka svojemu partnerju pridružila na zabavi po premieri, kjer se v VIP-prostoru nista ločila drug od drugega, piše ameriški People.

Mladi zvezdniški par se je tudi na modnem spektaklu Met Gala sprehodil ločeno po rdeči preprogi, na vrhu stopnic pa so se njune poti križale, tako da sta si izmenjala poljub. 

Gerber se je novembra lani razšla z zvezdnikom serije Evforija, Jacobom Elordijem, decembra pa so jo že začeli povezovati z Butlerjem. Ta se je leta 2020 po skoraj osmih letih zveze razšel z igralko in pevko Vanesso Hudgens. 

Kaia Gerber
Profimedia

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.