Kako je dveletnik iz Teksasa postal spletna senzacija

Magazin 22. Maj. 202217:58
Delite:
Hamburgerji
Foto: Kelsey Burkhalter Golden

Dveletni Barrett je svoji mamici Kelsey Golden precej zagodel. Med igranjem z njenim telefonom je po aplikaciji za naročanje hrane ponesreči naročil 31 hamburgerjev.

Hudomušna prigoda, ki se je zgodila dveletnemu Barrettu in njegovi mamici Kelsey Golden, prihaja iz Teksasa. Golden je ‘usodnega’ dne delala od doma, ko ji je v nekem trenutku malček odvzel telefon, je dejala za CNN. Sin, ki rad uporablja telefonsko kamero, se je to pot namesto igricam posvečal drugim aktivnostim na telefonu in pritiskal na različne aplikacije in funkcije.

Čez čas je Golden prejela sporočilo, da bo njena dostava nekoliko zamujala. “S sinčkom sem se pred hišo igrala, ko je na dvorišče zapeljal voznik in mi izročil vrečko z 31 hamburgerji, ki naj bi jih naročila,” je pojasnila. Golden je najprej mislila, da se je voznik zmotil. “Potem pa sem se spomnila, da mi je Barrett stikal po telefonu. Takoj sem šla preverit in videla sem, da je oddal naročilo za hamburgerje,” je še dodala. Da pa bi bila zadeva še bolj zanimiva — nihče v njihovi družini ne mara hamburgerjev.

Novico o ponesrečenem naročilu je nato Kelsey Golden delila na svojem Facebook profilu in zadeva je od tu postala viralna, saj so se o zgodbi z njenim sinom razpisali številni mediji. “Obiskala nas je nosečnica, ki je vzela šest hamburgerjev,” je povedala mamica za CNN in priznala, da so preostanek hamburgerjev nato razdelili tudi svojim sosedom.

Celotno naročilo je znašalo slabih 92 dolarjev (87 evrov, op. a.) — tudi na račun Berrettove napitnine. Kot je še povedala mamica Kelsey, res ni pričakovala, da bo njuna prigoda postala viralna na spletu. Golden je ob tem še izrazila upanje, da je Berrettova navihanost vsaj komu polepšala dan. “Upam, da smo razširili vsaj malo humorja v tem temnem svetu,” je še dodala.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar